Visszatért a frizura, amely csak keveseknek áll jól

Beatles haj gombafrizura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gombafrizura a Beatles-korszak elengedhetetlen védjegye volt - és 2011-ben ismét visszatért, hogy folytassa hódító útját.

Abby Lee Kershaw szupermodell a Versace tavaszi bemutatóján jelent meg gombafrizurával. Abby neve pedig manapság igen mérvadó a kifutókon, így biztosak lehetünk abban, hogy amit ő visel, az heteken belül divat lesz a nagyvilágban. Legutóbb a 70-es évek végén és a 80-as évek elején volt eszméletlenül népszerű a gombafrizura, de főképp a vidéki tanárnők körében. Ma ismét virágkorát éli, de igen keveseknek áll jól. Te bevállalnád?

www.versace.com
www.versace.com

A Life.hu mesterfodrásza, Szofrán Zsolt a következőket javasolja:

"A gombafrizura az utóbbi egy évben vált igazán népszerűvé. Én azt javaslom, hogy a szögletes, illetve a vékony arcú lányok vágassanak ilyen frizurát. Akinek kerek az arca vagy vastag a nyaka, azoknak nem igazán előnyös ez a fajta vágás. A gombafrizura nagyszerűen mutat egy jól megválasztott hajszínnel, de a vastag melírcsíkoktól tartózkodjunk!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.