Túl nagyok a melleid? Íme a tökéletes ruhák!

melltartó mellméret ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta a piszkafa lányokat favorizálják a divatcégek, de azok a nők, akik a kelleténél nagyobb keblekkel büszkélkedhetnek, igen sokat szenvednek a ruhavásárlással. Azonban számukra is léteznek már remek megoldások!

Nemrég bemutattuk a legújabb, L-kosaras melltartót, melyet a Bravissimo ruhagyártó dobott piacra néhány hónappal ezelőtt. A melltartó - mely végre megoldja sok nő problémáját - olyannyira népszerű lett, hogy a cég Londonban külön ruhamárkát hozott létre a méretesebb keblű hölgyekre specializálódva. Az új márka a Pepperberry nevet kapta, mely az angol 6-os mérettől felfelé kínál darabokat hölgyvásárlóinak.

www.bravissimo.com
www.bravissimo.com

Három féle melltípusra tervezik a Pepperberry ruhákat. A "curvy" típus azok számára ideális, akiknek mellmérete nagyjából egyezik a ruhamérettel. A "really curvy" darabokat azoknak tervezik, akik általában egy mérettel nagyobb ruhát kényszerülnek viselni a mellméretük miatt, a "super curvy" ruhák viselése pedig azon nők számára lesz üdítő, akik ezidáig több számmal nagyobb darabokat vásároltak a túl nagy kebleik miatt.

A Pepperberry kreációi nemcsak szépen kiemelik a kebleket, de divatosak és csinosak is egyben. A képen látható ötvenes éveket idéző ruhácska például igazán nőies külsőt kölcsönöz. A ruhák mellett divatos felsőrészeket is forgalmaz a márka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.