Túl nagyok a melleid? Íme a tökéletes ruhák!

2011.04.15. 8:21

Évek óta a piszkafa lányokat favorizálják a divatcégek, de azok a nők, akik a kelleténél nagyobb keblekkel büszkélkedhetnek, igen sokat szenvednek a ruhavásárlással. Azonban számukra is léteznek már remek megoldások!

Nemrég bemutattuk a legújabb, L-kosaras melltartót, melyet a Bravissimo ruhagyártó dobott piacra néhány hónappal ezelőtt. A melltartó - mely végre megoldja sok nő problémáját - olyannyira népszerű lett, hogy a cég Londonban külön ruhamárkát hozott létre a méretesebb keblű hölgyekre specializálódva. Az új márka a Pepperberry nevet kapta, mely az angol 6-os mérettől felfelé kínál darabokat hölgyvásárlóinak.

www.bravissimo.com

Három féle melltípusra tervezik a Pepperberry ruhákat. A "curvy" típus azok számára ideális, akiknek mellmérete nagyjából egyezik a ruhamérettel. A "really curvy" darabokat azoknak tervezik, akik általában egy mérettel nagyobb ruhát kényszerülnek viselni a mellméretük miatt, a "super curvy" ruhák viselése pedig azon nők számára lesz üdítő, akik ezidáig több számmal nagyobb darabokat vásároltak a túl nagy kebleik miatt.

A Pepperberry kreációi nemcsak szépen kiemelik a kebleket, de divatosak és csinosak is egyben. A képen látható ötvenes éveket idéző ruhácska például igazán nőies külsőt kölcsönöz. A ruhák mellett divatos felsőrészeket is forgalmaz a márka.

Ismét szuperrövid nacit hordanak a férfiak?http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110325-ismet-szuperrovid-nacit-hordanak-a-ferfiak.html Tavaszi színorgia - A szezon legszebb táskáihttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110330-trendi-taskak-tavaszra.html Britney fellépőruhája nagyon ciki!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110329-vilagitos-melltartoban-lepett-fel-britney-spears.html Megdöbbentő cipőket tervez az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110329-jessica-simpson-bekatalpat-tervez.html Variációk háremnadrágrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110328-variaciok-haremnadraga.html Meghízott a sztárcsemete - vége a modellkarrierjének?http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110328-kelly-osbourne-material-girl-reklamkampany-elhizas.html
ruhamelltartómellméret