Ashton Kutcher fiatalítás közösségi oldal Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore tudhat valamit: egy nála jóval fiatalabb "félisten" mellett ébred minden reggel, ráadásul annak ellenére, hogy jövőre tölti be az ötvenet, a bőre mesésen néz ki. Mi lehet a titka?

A Ghost színésznőjének legújabb hobbija a filmforgatáson kívül az, hogy naponta képeket rakosgat fel magáról a közösségi oldalára. Legutóbb egy arcmaszkban fényképezte magát...

www.facebook.com/demimoore
www.facebook.com/demimoore

Demi Moore a képen egy egész arcot betakaró hidratáló maszkot visel. A negyvenes évei legvégén járó, de még mindig nagyszerű formában lévő színésznő egyik este moziban volt kedvesével, Ashton Kutcherrel, de gondosan kerülte a paparazzókat: kezével szorosan eltakarta az arcát. Később azonban már lazán feltöltötte képét közösségi oldalára, ahol szintén nem látható az arca a fehér maszk miatt.

Demi egyébként kínosan ügyel fiatalos külsejére: alap ruhadarabja a koptatott farmer és a bőrcuccok, a botoxkezelések mellett minden új kozmetikai eljárást kipróbál. Így nem is csoda, hogy a róla és a családjáról készült fotókon a tizenkilenc éves lányánál, Scoutnál is fiatalabbnak tűnik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.