Tuti szexgyilkos alnónadrágok férfiaknak

2011.05.01. 23:58

Nem csak a női cipők és ruhák terén találni minden szezonban furcsaságokat és valóságos kínzóeszközöket! Íme néhány férfi alsónadrág, melyek kiverték a biztosítékot.

Sokszor azt hisszük, a férfiaknak sokkal könnyebb, mint a nőknek. Nekik csak fel kell kapniuk egy alsónacit, egy laza inget, koptatott farmert, és máris nyert ügyük van. Azonban nem mindegy, hogy mi van a ruha alatt, ha felforrósodik a helyzet. A nők nagy része nem díjazza az extrém kreációkat, mi mégis mutatunk pár olyan "férfibugyit", melyekbe kevés esély van egy sikeres randevúra. Kedves férfiak, kérünk benneteket, hogy jól jegyezzétek meg a következő képeket - ezek a darabok a tiltólista csúcsán tanyáznak!Szamurájos alsónaci

www.japantrendshop.com

A majd' negyvenezer forintot kóstáló darabokra nem találni szavakat. Ha azt hiszitek, hogy szexi minden, ami a japán harcosokkal kapcsolatos, akkor nagyon tévedtek. Nézzeket szamurájos filmeket, ha nagyon muszáj, de ezt a förmedvényt felejtsétek el. Bennünket lelomboz, és kicsit sem szexis!

Farmermintás alsónaci

www.japantrendshop.com

Átsuhant már az agyatokon, milyen szexis lenne egy farmerre hajazó alsónadrágban nekivágni egy fülledt éjszakának? A suhanás oké, de maradjatok is ezen a szinten - nekünk ugyanis egyáltalán nem jön be ez a darab. A farmer utcára való egy laza inggel és zakóval, felesleges, hogy a hálószobában is helyet adjatok neki.

www.funnyundies.comExtraciki narancsnaci

Már önmagában is ocsmány egy élénk narancssárga férfi alsónadrág - de ez az ovis verzió már tényleg kiverte a biztosítékot. Olyan érzésünk támad a darab láttán, mintha egy bábfigurát varrtak volna a nadrágra, ráadásul a kígyónak még szeme is van. A döbbenetünket már csak az fokozza, ha belegondolunk, hogy valakinek ez nagyon is bejön!

www.amazon.comNem a méret a lényeg...

Hát igen, ismét egy közhely. De ebben a naciban még egy férfias pénisz is kicsinek látszik - és bármennyire is vicces volt a tervező, mi különösebben nem értékeltük a poént.


www.funnyundies.comA sárga rém

Elképzelni sem tudjunk, mi lenne, ha életünk párja ebben az citromsárga kreálmányban mutatkozna előttünk egy kis összebújás előtt. Minden bizonnyal egy jó időre migrén törne ránk a nyloncsoda láttán...


 

Ismét szuperrövid nacit hordanak a férfiak?http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110325-ismet-szuperrovid-nacit-hordanak-a-ferfiak.html 5 ultratrendi színkombináció tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110427-5-ultratrendi-szinkombinacio-tavaszra.html Lakatos Márk átalakít: Visszafogott anyukából dögös-vörös bombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20110426-lakatos-mark-atalakit-4-kocsany-rita.html Szülés után: Bomba formában a szívtipró felesége!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110424-szules-utan-bomba-formaban-miranda-kerr-orlando-bloom-felesege.html A nyár legfeltűnőbb színei - ahogy a sztárok viselikhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110421-a-tavasz-legfeltunobb-szinei-ahogy-a-sztarok-viselik.html Magyar tervezők álmodták meg Kate Middleton esküvői ruhájáthttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-magyar-tervezok-almodtak-meg-kate-middleton-eskuvoi-ruhajat.html Heti stílusmustra - Beyoncé megbukott!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-heti-stilusmustra-beyonce-megbukott.html A filmtörténet 8 legkülönlegesebb menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-a-filmtortenet-8-legszebb-menyasszonyi-ruhaja.html
alsónadrágtrendférfi