fashion week férfi alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a női cipők és ruhák terén találni minden szezonban furcsaságokat és valóságos kínzóeszközöket! Íme néhány férfi alsónadrág, melyek kiverték a biztosítékot.

Sokszor azt hisszük, a férfiaknak sokkal könnyebb, mint a nőknek. Nekik csak fel kell kapniuk egy alsónacit, egy laza inget, koptatott farmert, és máris nyert ügyük van. Azonban nem mindegy, hogy mi van a ruha alatt, ha felforrósodik a helyzet. A nők nagy része nem díjazza az extrém kreációkat, mi mégis mutatunk pár olyan "férfibugyit", melyekbe kevés esély van egy sikeres randevúra. Kedves férfiak, kérünk benneteket, hogy jól jegyezzétek meg a következő képeket - ezek a darabok a tiltólista csúcsán tanyáznak!



Szamurájos alsónaci

www.japantrendshop.com
www.japantrendshop.com

A majd' negyvenezer forintot kóstáló darabokra nem találni szavakat. Ha azt hiszitek, hogy szexi minden, ami a japán harcosokkal kapcsolatos, akkor nagyon tévedtek. Nézzeket szamurájos filmeket, ha nagyon muszáj, de ezt a förmedvényt felejtsétek el. Bennünket lelomboz, és kicsit sem szexis!

Farmermintás alsónaci

www.japantrendshop.com
www.japantrendshop.com

Átsuhant már az agyatokon, milyen szexis lenne egy farmerre hajazó alsónadrágban nekivágni egy fülledt éjszakának? A suhanás oké, de maradjatok is ezen a szinten - nekünk ugyanis egyáltalán nem jön be ez a darab. A farmer utcára való egy laza inggel és zakóval, felesleges, hogy a hálószobában is helyet adjatok neki.

www.funnyundies.com
www.funnyundies.com
Extraciki narancsnaci

Már önmagában is ocsmány egy élénk narancssárga férfi alsónadrág - de ez az ovis verzió már tényleg kiverte a biztosítékot. Olyan érzésünk támad a darab láttán, mintha egy bábfigurát varrtak volna a nadrágra, ráadásul a kígyónak még szeme is van. A döbbenetünket már csak az fokozza, ha belegondolunk, hogy valakinek ez nagyon is bejön!





www.amazon.com
www.amazon.com
Nem a méret a lényeg...

Hát igen, ismét egy közhely. De ebben a naciban még egy férfias pénisz is kicsinek látszik - és bármennyire is vicces volt a tervező, mi különösebben nem értékeltük a poént.






www.funnyundies.com
www.funnyundies.com
A sárga rém

Elképzelni sem tudjunk, mi lenne, ha életünk párja ebben az citromsárga kreálmányban mutatkozna előttünk egy kis összebújás előtt. Minden bizonnyal egy jó időre migrén törne ránk a nyloncsoda láttán...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.