fashion week esküvő menyasszonyi ruha menyasszony szerelem vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvői trendek is folyamatosan változnak. Tombol a vintage-stílus, a zöldesküvők is kezdenek egyre inkább divatba jönni, újra fókuszba kerültek a hatalmas szoknyák és a hosszú uszályok. Összegyűjtöttünk néhány 2011-es trendet a kedvenc esküvői blogjainkról, amelyekre nem csak menyasszonyoknak érdemes rákattintani. (Vigyázat, függőséget okoznak!)

Fehér ruhához színes cipőt!

Persze lehet csontfehér, ekrü vagy tojáshéj színű is a ruha, de az biztos, hogy az esküvői cipő árnyalata nem ilyen. Az álomnapra álomcipő dukál, de arról nem szól a fáma, hogy ennek fehérnek kell lenni, sőt! Lehet ciklámen, tündökölhet padlizsánlilában, de ha olyanunk van, akár citromsárga topánt is a lábunkra ölthetünk a nagy napon. Ha hosszasan időzünk esküvői blogokon, észrevehetjük, hogy a legtöbb esküvő színösszeállításában visszaköszön a cipő színe. Mert a lényeg mégiscsak a harmónia.

www.elizabethannedesigns.com, www.lovelybride.com
www.elizabethannedesigns.com, www.lovelybride.com


Széles szoknya és uszály

A letisztult sziluettek, a visszafogott fazonok, a minimalizmus úgy tűnik, a múlté. A brit trónörökösi esküvő miatt ismét fókuszba kerültek a királylányos ruhák - a széles szoknyák, a nehéz matériák, a réteges felépítés, az anyagbőség és a hosszú uszályok is. Így nemcsak Kate Middleton, hanem bárki hercegnőnek érezheti magát.

http://bklynbrideonline.com, www.rockmywedding.co.uk, www.lovelybride.com
http://bklynbrideonline.com, www.rockmywedding.co.uk, www.lovelybride.com

50-es évek divatja

A hipernőies 1950-es évek még mindig óriási hatással van a mai divatra. Éljen a homokóra sziluett, a darázsderék, a széles, lábszárközépig érő szoknyák! Éljen a dekoltázst hangsúlyozó szabásvonal! Az biztos, hogy egy ilyen menyasszonyi ruhában tíz vagy húsz év múlva sem érezzük majd cikinek magunkat, ugyanakkor a tomboló vintage-láz miatt még trendi menyasszonyok is leszünk.

http://oncewed.com
http://oncewed.com


Virágba borulva

Idén a fő hangsúly a virágokon van - selyemszirom-tengerben úszik minden, a fejdíszektől kezdve a menyasszonyi ruhák dekoltázsán át egészen az övig, a vállig. Lehetnek nagyok, nagyobbak és még nagyobbak, de egészen aprók is.

www.lovelybride.com, http://oncewed.com, www.rockmywedding.co.uk
www.lovelybride.com, http://oncewed.com, www.rockmywedding.co.uk


Fémes árnyalatok és telt színek

Idén a fémes színek és az izgalmas, élénk árnyalatok a legkedveltebbek a színpalettáról, de a legjobb, ha összeházasítjuk őket. Bátran keverhetjük a szelíd aranyat, a szikrázó ezüstöt vagy a csillogó pezsgőszínt az élénksárgával, a mélylilával vagy az izgalmas kékeszölddel.

www.lovelybride.com, http://bklynbrideonline.com, www.rockmywedding.co.uk
www.lovelybride.com, http://bklynbrideonline.com, www.rockmywedding.co.uk



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.