Alkonyat - Hajnalhasadás menyasszonyi ruha Kristen Stewart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oly sok találgatás után végre nyilvánosságra hozták, hogy kinek a ruhájában mondja ki a boldogító igent az Alkonyat - Hajnalhasadás című filmben Kristen Stewart kedvesének.
Carolina Herrera

Forrás: AFP, www.carolinaherrera.com
Forrás: AFP, www.carolinaherrera.com

Nyári gardrób, ami elfér egy táskábanhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110610-nyari-gardrob-ami-elfer-egy-taskaban.htmlLakatos Márk átalakít: Így lesz szédítően dögös a körte alak!http://www.life.hu/legytrendi/20110614-lakatos-mark-atalakit-10-toth-kriszta.html3 kreatív divatújdonság magyar alkotóktólhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110614-3-kreativ-divatujdonsag-magyar-alkotoktol.htmlA sovány Katalin hercegnő lett a legújabb stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110525-kate-middleton-katalin-hercegno-es-michelle-obama-talalkozoja.htmlCsíkok nyárra - Megmutatjuk, mi az idei trendhttp://www.life.hu/legytrendi/20110610-csikok-nyarra-megmutatjuk-mi-az-idei-trend.htmlA legcukibb kiegészítők strandoláshoz - Tanulj a stílusikonoktól!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110607-a-legcukibb-kiegeszitok-strandolashoz-tanulj-a-stilusikonoktol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.