Katalin hercegnő haja mindig tökéletes - Mi a titka?

hajápolás Katalin hercegnő Kate Middleton mesterfodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalinnak nemcsak a ruhája, de a haja is mindig tökéletes - vajon ehhez a ,,hozott anyagon" kívül más is kell?
AFP
AFP



Kate Middletton hajkoronája irigylésre méltó - természetes, dús, barna fürtöket örökölt a hercegnő. És csak egy ember van, akire hallgat Vilmos kedvese, amikor a hajáról van szó - ő pedig nem más, mint Richard Ward mesterfodrász. A férfi szalonja, a Richard Ward Hair and Metrospa valaha csak egy "mezei" szalonnak számított a sok közül - azzal a különbséggel, hogy Kate, a húga, Pippa, és édesanyjuk, Carol nyolc éve ide járnak már. Az április 29-i hercegi esküvő óta azonban a szalon "felkerült a térképre", méghozzá igen kiemelt helyre.

A Us magazin megkérdezte Wardot a hercegnő mesés fürtjeinek titkáról - mi az, amitől a hullámok tartósak maradnak, és mindig természetes hatást keltenek. "Kate-nek és Pippának alapvetően csodás a haja. Ha az embernek olyan vendége van, akit állandóan fotóznak - mint Kate - akkor nincs annál jobb, ha a hölgynek alapvetően jó minőségű haja van" - vallotta a mesterfodrász.

Ward általában "természetes Chelsea-hajat" szárít a hercegnőnek, ezt pedig a következőképp éri el: ,,A nyolcvan százalékban nedves hajadat körkefével szárítsd meg - minél kisebb a kefe, annál göndörebb lesz a hajad. Ha lehajtod a fejed, és úgy is szárítod kicsit, még dúsabb lesz majd az összhatás" - tanácsolja a hajzseni, aki felhívja a figyelmet a hosszú haj rendszeres ápolására is: ,,A hosszú haj is sok odafigyelést igényel: kéthavonta érdemes vágatni, és hat hetente egy kondícionáló pakolást sem árt feltenni a tincsekre" - árulta el a szép haj titkát Richard Ward.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.