MenyasszonyVarázsló: Nem bízott sokat a képzeletre VV Éva merész menyasszonyi ruhája

átalakítás VV Éva frizura ruha menyasszony smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MenyasszonyVarázsló csapatunk ezúttal a Való Világ 4 szőkeségét varázsolta oltár elé - legalábbis, ami a ruhát, a frizurát és a sminket illeti. Évi a nagy meleg ellenére is örömmel tett eleget felkérésünknek, még úgy is, hogy egyelőre nem tervezi kimondani párjának a boldogító igent.


Fotó: Baksáné Tasnádi Mária
Fotó: Baksáné Tasnádi Mária

Frizura: Benke Éva mesterfodrász, Fotó:
Baksáné Tasnádi Mária

Nem törte meg a villalét

Lyn de Gara vezetésével a MenyasszonyVarázsló csapata Évát egy belvárosi, nagypolgári lakásból kialakított menyasszonyi szalonban fogadta. Bár a nagy meleg mindenkit próbára tett, Éva csöppet sem veszített a villában megismert energikusságából a kánikula miatt. Miközben hősiesen tűrte, hogy a csapat hosszas sminkelés, hajformázás és ruhapróbák során lélegzetelállító menyasszonnyá varázsolja, villabeli, és azutáni életéről is elárult egy keveset.

Tipp! Megdöbbentő világok! Nézd meg képgalériánkat!




Határozott, füstös szemek, látványos, buja fürtök

Bár Évával kapcsolatban a többségnek valóban a határozott, karakán, erős személyiségjegyek jutnak az eszébe, nem kevés romantika és lágyság és rejtőzik a szőke lányban. Lyn ezt már az első találkozásnál felismerte, és úgy döntött, érdemes lenne személyiségének mindkét oldalát bemutatni. Dús, göndör hajkoronájától Lyn semmiképpen nem akarta megfosztani Évát, akinek egyben védjegye is ez a frizura, ezért úgy döntött, egyenesítés helyett fokozza a hatást. Benke Éva fodrász ezért csak kordába szedte a rakoncátlan fürtöket, és egy kis romantikát csempészve hátul és oldalt loknikba szedte Éva haját, a fejtetőn pedig enyhén megemelte azt. A manapság érvényes trendnek megfelelő, hatalmas hajkorona így romantikus hangulatot is kapott.

Fotó: Baksáné Tasnádi Mária
Fotó: Baksáné Tasnádi Mária

Smink és imázs: Lyn de Gara, Ruha, ékszer, cipő: A Díva, Csokor: ...Virágom, virágom...

A smink tekintetében is hasonló cél vezérelte Lynt, tehát, hogy egyaránt hangsúlyozza Éva karakán oldalát és romantikus személyiségét. Előbbi miatt a szemekhez erős, sötét festéket használt, utóbbi miatt viszont kevés csillogó aranyat is tett a szemhéj szemöldök alatti részére, mely többek között fényt és ragyogást is kölcsönzött Éva tekintetének. A pirosítóból csak láthatatlan mennyiség került az arcra, a ragyogás fokozására viszont csillogó, de visszafogott, rózsaszínes árnyalatú szájfénnyel emelte ki Éva ajkait.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!


Merész vonalak, sokat sejtető csipke és csillogás



Menyasszony születik Évából - lépésről lépésre

/1107/Menya2011718104214

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.