fashion week Katalin hercegnő Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába imádja a hercegnőt egész Anglia, a divatvilág mégis lépten-nyomon bírálja őt. Vajon miért? 

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!


több neves divattervező is bírálta Katalin öltözködését, sminktechnikáját

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Igaz ugyan, hogy Kate-nek korábban voltak divatbaklövései, de az utóbbi hónapokban mindig nagyon kifinomult, elegáns, alkalomhoz illő, és általában kényelmes ruhát választott. A hercegnő csinosan fest, bárhol jelenik meg, de nem követi mániákusan a divatot - nem egyszer vette már fel többször ugyanazt a ruhát, vagy viselt olyan kosztümöt, mely egy-egy tervező évekkel ezelőtti kollekciójából származott. A Kate-effektus ráadául nagyon kedvezően hat a brit divatiparra: Katalin szinte mindig angolok tervezte ruhát visel, és amint megjelenik egy fotóm amin a hercegnő egy új ruhában látható, a lelkes vásárlók órákon belül elkapkodják az összes hasonló darabot. Persze ez sokaknak nincs ínyére, úgy, ahogy az sem, hogy Katalin ahelyett, hogy a jövő év divatját favorizálná, és sokszor papagájnak öltözve jelenne meg, inkább az egyszerűségre szavaz. Ráadásul nem parádézik éjjel-nappal hatalmas platformcipőkben - ő nem szégyell balerinacipőt viselni egy-egy bevásárláshoz. Ezt imádják benne az angolok és a hétköznapi emberek, és ezt nem tudják megemészteni a divatőrültek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, Katalin sosem fog extrém divatos ruhába bújni, és pávaként díszelegni ultratrendi kiegészítőkben. Metálkékre sem festi majd a szemét, és vélhetően plasztikáztatni sem fog a közeljövőben. Az ő védjegye és ékszere a hatalmas mosoly, mely szebbé és divatosábbá teszi őt, mint bárkit, aki méregdrága luxuscuccokban, durcás arccal mutogatja magát. Katalin nem szórja a pénzt a luxus dizájnerdarabokra - ötvözi a drágát a hétköznapival. A nép pedig épp ezt szereti benne, ahogy mi is - a divatdiktároroknak pedig még így is megmarad Victoria Beckham és Paris Hilton.

Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozatháziasszonyának véleménye:
"Ha különvesszük Kate-et a királyi családtól, és kitesszük New York utcáira, máris nincs is semmi különös a megjelenésében." - Ebben az egyben egyetértek a divatszakértővel. Valóban nincs Katalinban semmi különös. Talán egyedüli furcsasága a többi sztárral szemben, hogy van ízlése és tudja, hogy teljesen felesleges magára aggatnia a karácsonyfát is ahhoz, hogy szép legyen. A ruhái egyszerűek és gyönyörűek. Ő maga is gyönyörű. Akkor meg minek csinálná a felhajtást? A brit királyi udvarba került be, nem a Playboy-villába. Persze, hogy diszkrét. Meg bátor is, hogy fütyül a sok okoskodó dizájnerre. Megmaradt annak, aki mindig is volt: egy szép, okos, egyszerű de mégis fenséges nőnek!


Tipp! Így tekernek a mai fiatalok! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.