fashion week művészet festmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihez öltözöl reggelente az időjáráson kívül? Az aznapi program a praktikus válasz. A reggeli hangulat az emocionális verzió. De hol marad a játékosság? Mi lenne, ha egy illathoz, egy élményhez, vagy például egy festményhez öltöznél? Ez utóbbira mutatunk néhány izgalmas példát.Szinyei Merse Pál: Lilaruhás nő
A lila az őszi-téli szezon egyik vezető árnyalata

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Rippl-Rónai József: Kékgyűrűs fiatal lány

A gazdag színpalettával dolgozó festő évekig Munkácsy Mihály tanítványa volt, és mestere stílusában dolgozott. Mindezt nehéz elhinni a finom, színes pasztellképről, amelyet inspirációnak választottunk nem véletlenül. A szezon másik divatszíne, az intenzív mustársárga, a csaubarna, a kék és a zöldek különleges összhangja nemcsak a múlt század elején tűnt jó választásnak, hanem most is inspiráló őszi színkaland.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Gadányi Jenő: Kakasos nő




Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Tóth Angelika: A vörös kabát

Vibráló, izgalmas, lendületes világba csöppenünk Tóth Angelika lüktető metropoliszában. A színek és fények játéka lüktető ritmust ad, ahogy az egyszerű fekete-piros összeállításba is különleges izgalmat csempész egy elsőre oda nem illő lila vagy szürke részlet. Szerencsére ma már túl vagyunk a divatszabályok korszakán, és a kísérletezés egyre nagyobb teret kap. Úgyhogy ne azt kérdezzük, hogy mit viseljünk mivel, inkább nézzük meg, hogy jól áll-e rajtunk és mennyire érezzük benne jól magunkat.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Tipp! Exkluzív fotók Rudolf Péterről! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.