8 sztár, akik jobban néznek ki 15 évvel öregebben

kozmetika plasztikai beavatkozás öregedés szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben minden kozmetikai és plasztikai hirdetés azt sugallja, hogy konzerváljuk magunkat a huszonéves állapotunkban, érdemes megnézni a negyvenes éveikben járó hírességeket. Az odafigyelés szükséges, a ráncokon görcsölni viszont nem szabad. Nyolc olyan sztárt mutatunk be, akik klasszisokkal jobban néznek ki, mint 12-15 évvel korábban.





AFP
AFP


Kate Winslet

A 36 éves színésznő, "Anglia rózsája" jól ismert arról, mennyire nem támogatja a plasztikai sebészetet, ha azt a szépségük konzerválására használják a színészek. Ugyanígy a Photoshop ellen is lázad. A kétgyermekes, kétszer is elvált színésznőnek nincs is szüksége utómunkára. Tíz év alatt előnyére változott: királynői tartású, magabiztos nőt látunk benne, aki sokkal szexibb, mint 20 évesen. A bátor színek és az egyébként tökéletes alakját kiemelő ruhadarabok mellett a világosabb hajszín is kiemeli természetes szépségét. Az erős smink helyett pedig inkább friss, üde színeket használ.

AFP
AFP

Tipp! Mónikából igazi címlaplány lett! Kattints a galériáért!



Vanessa Williams




AFP
AFP


Sandra Bullock

A 47 éves, Oscar-díjas színésznő szinte semmit sem változott 15 év alatt. A világ kedvenc "szomszédlánya" kicsit érettebb lett, kicsit szomorúbb a tekintete, de ugyanolyan kedves, vagány, humoros csaj, akit mostanában egyre szexibb és merészebb ruhákban láthatunk.

AFP
AFP


Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)







Northfoto, AFP
Northfoto, AFP


Cindy Crawford

Hiába sűrűbbek a ráncok, a magabiztosság, a határozottság és az élettapasztalat bizony jól áll minden idők egyik legismertebb szupermodelljének, Cindy Crawfordnak. Lehet, hogy a sok festék és a fekete nem a legelőnyösebbek akkor, ha le szeretnénk tagadni a korunkat, de a ragyogó kisugárzás miatt a modellnek ezt sem róható fel. Egyértelműen jól áll neki az idő.

AFP
AFP


Tipp! Csókkal a gyűlölet ellen! Kattints a galériáért!







Northfoto, AFP
Northfoto, AFP


Julianne Moore

Korábban csak egy csinos, vörös hajú lány volt, mára viszont - külsőre is - az egyik legkarakteresebb hollywoodi sztárrá nőtte ki magát. Julianne Moore kortalan szépségét mindig más árnyalatban pompázó vörös hajának és hófehér bőrének köszönheti. Ez utóbbit télen-nyáron óvja a nap káros sugaraitól. Természetesen organikus krémeket használ, és ahogy az eddigi hírességek közül sokan: ő is a jógára és a pilatesre esküszik. Ami pedig a sminket illeti: a legtöbbször a természetes stílusnál marad.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP


Tipp! Újrajátszott tragédia! Kattints a galériáért!



Ijesztő sminkkel sokkolt a színésznő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111202-ijeszto-sminkkel-sokkolt-a-szineszno-heti-beautymustra.htmlGyorsan elkészíthető ünnepi frizurákhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111201-hogyan-legyek-jo-no-gyorsan-elkeszitheto-unnepi-frizurak.htmlMi lett Barbie babából?http://www.life.hu/szepulj/20111130-takacs-nora-mi-lett-barbie-bababol.htmlA legtrendibb sapkák és a hozzájuk passzoló frizurákhttp://www.life.hu/szepulj/20111129-frizura-a-sapka-alatt-a-legtrendibb-sapkak-es-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.