fashion week cucc kiegészítő szépség haszontalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet az a hely, ahol mindent meg lehet venni, és a "mindent" ez esetben tényleg szó szerint kell érteni. Különböző internetes áruházakban olyan furcsa eszközöket találtunk, amelyek arra hivatottak, hogy szebbé tegyenek, a hatásukkal és a hasznosságukkal kapcsolatban viszont vannak kételyeink.
Szépségmenü fogyókúrázóknak

Egy rágó, amelyik felér egy kiadós ebéddel? Ezt még az űrhajósok sem veszik be. A szupermodelleknek kitalált rágógumi szerencsére csak (fa)vicc kategória. Valószínűleg humorbonbonokat nassolt az a kreatív is, aki a csoki inhalátort kitalálta. Ezzel legalább tesztelhetjük, melyik barátnőnk nem küld el a francba, ha karácsonyra illatos süti helyett ezzel lepjük meg.


Maximum a pénztárcánk lesz könnyebb néhány dekával, ha bevásárolunk a szalonna vagy sütemény ízű fogkrémekből - mi biztosan nem. Valószínűleg egyik fogyókúrázó sem bírná ki, hogy ne harapjon a fogkrémbe, ami nemcsak éhgyomorra, hanem rendes táplálkozás mellett sem túl egészséges.

Tipp! Annamari a villán kívül! Kattints a galériáért!


Körömszárító maki





Plasztik körömkupak

Ha már a körömlakkozásnál tartunk: hogyan is tudtunk eddig élni és körmöt festeni a műanyagból készült, ujjra csíptethető, körömvédő szerkentyű nélkül? Ugye, senki sem érti. Pedig aki eddig mindig belenyúlt körömfestéskor a körmeibe, az tudhatja csak igazán, miért is jó ez a találmány. Mondjuk használni valószínűleg ő sem fogja.


Fekete rúzs

Na, ez az a szín, amelyik csak és kizárólag Zsédának áll jól, senki másnak. Neki is akkor, ha énekel róla. A gót lányok sem azért festik vele magukat, mert szép, hanem mert a stílusuk ezt követeli. Mindenki más esetében a fekete rúzs megvásárlása egyenlő a pénzkidobással.


Mosolyellenőrző tányér

Mákos tészta mellé valóban jól jönne néha egy olyan tányér, aminek tükör van az aljában, de akkor is inkább a kecses kézitükörre esküszünk. A tányértükörrel csekkolni a fogaink állapotát valahogy nem a legnőiesebb megoldás, nem? Valószínűleg nem ez lenne az első lakáskiegészítő, amire beruháznánk.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Tipp! Szexi cica lett az anyukából! Kattints a galériáért!


Haj-jaj





Szőrtelenítés másképp

A piros eszközök láttán első pillanatban mi is zavarba jöttünk. Aztán láttuk a többi képet és a videót is, és némiképp tisztább lett a kép. Az eszközhasználat viszont annyira időigényesnek tűnik, hogy inkább a kozmetikusra bízzuk magunkat.


Amikor minden hiába

Az internet azért gondolt azokra is, akiken ezek közül semmi sem segít, mégis szükségük lenne valamilyen segítségre... A megoldás a fejre húzható papírzacskó.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)


Gyorsan elkészíthető ünnepi frizurákhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111201-hogyan-legyek-jo-no-gyorsan-elkeszitheto-unnepi-frizurak.html8 sztár, akik jobban néznek ki 15 évvel öregebbenhttp://www.life.hu/szepulj/20111130-8-sztar-akik-jobban-neznek-ki-15-evvel-oregebben.htmlMi lett Barbie babából?http://www.life.hu/szepulj/20111130-takacs-nora-mi-lett-barbie-bababol.htmlA legtrendibb sapkák és a hozzájuk passzoló frizurákhttp://www.life.hu/szepulj/20111129-frizura-a-sapka-alatt-a-legtrendibb-sapkak-es-a.htmlEzt edd, hogy a bőrödnek is jó legyenhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20111117-teli-borapolas-ezt-edd-hogy-a-borodnek-is-jo-legyen.htmlSzexi sztárok tökéletlen mosollyalhttp://www.life.hu/szepulj/20111124-szexi-sztarok-tokeletlen-mosollyal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.