parfüm illat sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság a legtöbb sztár és celeb a legnagyobb szépségipari cégekkel együttműködve dobja piacra saját illatkreációit. Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker és Beyoncé parfümjei a legkelendőbbek, rajongók tízezrei hordják újabb és újabb illataikat.


50 Cent


Portré: AFP
Portré: AFP



Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!



A gyönyörű arcú és csodás hangú r&b énekesnő, Alicia Keys még csak 30 éves, de már a legnagyobb sikereket tudhatja magáénak. Tucatnyi Grammy-díj, toplistás album és filmszerepek mellett a nemrég anyává vált énekesnő laza stílusa miatt is közkedvelt. A souldívához remekül illik kedvenc illata, az Issey Miyake L'Eau D'Issey: friss vizes jegyek mellett sziporkázó virágok és az édes dinnye játszik főszerepet. Sokarcú illat, púderesen bőrre simuló és érzékien virágos is egyben.

Portré: AFP
Portré: AFP

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!


Angelina Jolieparfümöt


Portré: AFP
Portré: AFP

Angelina a mindennapokon legtöbbször a Bvlgari Black uniszex illatát használja, amely jól tükrözi a színésznő férfiasan kemény oldalát is - nemhiába az egyik legkeresettebb akcióhősnő is egyben. A Bvlgari Black vagány, nagyratörő aromás-fougere illat, tele harsány fűszerekkel és markáns bőrös jeggyel. Csak határozott nőknek ajánlott, mint Angelina.

Portré: AFP
Portré: AFP

Tipp! Varázslatos hangulat a bécsi adventi vásáron! Kattints a galériáért!


Cameron Diaz



Portré: AFP
Portré: AFP

Klasszikus szépségként emlegetik, a vörös szőnyegen a legnevesebb tervezők ruhakölteményeit csodálhatjuk meg rajta, ezért nem véletlen, hogy Catherine Zeta-Jones parfümje is klasszikus és elegáns illat. A mediterrán típusú színésznőhöz remekül passzol Coco Chanel orientális kedvence, a Coco by Chanel, mely érzéki és erotikus akkordjaival egyszerre hódító és melengető. Az erőteljes keleties fűszerek mellett lágy vanília, púderes rózsa és fanyar citrusok vannak jelen a kompozícióban. Catherine Zeta-Jones csillogását méltóképp erősíti a Coco.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Portré: AFP
Portré: AFP

Tipp! Annamari a villán kívül! Kattints a galériáért!


Justin Timberlake


Portré: AFP
Portré: AFP

Manapság mint Tom Cruise felesége emlegetik a tinisztárból lett színésznőt, aki bájos és visszafogott stílusával nyerte el a legnagyobb hollywoodi színész szívét. Katie Holmes mi mást is viselhetne, mint a Bvlgari Pour Femme illatát, mely Katie szerint örök kedvence. A Bvlgari híres luxusminőségű cikkeiről, melyek alól nem kivételek a Bvlgari parfümök, így a Pour Femme sem. Hétköznapi elegancia, lágyság és visszafogottság: ez a Bvlgari Pour Femme. Elképesztően gazdag virágos összetevőkben, a legszebb virágos akkordok találhatóak meg ebben az illatban, mint a rózsa, ibolya, írisz és jázmin. A virágokat friss tea, meleg fűszerek és puha fás jegyek veszik körül, így válik az illat arisztokratikusan elegánssá.

Portré: AFP
Portré: AFP

Forrás: Parfümcenter

Támogatott tartalom

Tipp! Csókkal a gyűlölet ellen! Kattints a galériáért!


5 parfümújdonság télrehttp://www.life.hu/szepulj/20111122-teli-parfumujdonsagok.htmlA történelem illata - az illat történelmehttp://www.life.hu/szepulj/20111123-a-tortenelem-illata-az-illat-tortenelme.htmlIllatokkal csábító, pőre férfiakhttp://www.life.hu/szepulj/20110805-yves-saint-laurent-utan-vetkoznek-meztelen-ferfiak-a-parfumreklamokban.html5 férfi illat, amit te is nyugodtan bevállalhatszhttp://www.life.hu/szepulj/20110729-5-ferfiillat-amit-nok-is-hasznalhatnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.