plasztikai műtét plasztikai beavatkozás mellnagyobbítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a huszonévesek és a harmincasok kiváltsága a mellplasztika - Marie Kolstad nyolcvannégy évesen feküdt a kés alá!
Fontos számomra, hogy a tükörbe nézve tetsszen, amit látok"Egyszerűen csak elmentem, és megcsináltattam. Nem nagy ügy az egész"


Northfoto
Northfoto

Az ingatlanosként dolgozó nő nem akarta túlzásba vinni a mellnagyobbíttatást. "Mindig is erről álmodtam. Szerettem volna szép melleket, nem különleges vagy túlságosan hatalmas kebleket. Most szebbek, kerekebbek, tónusosabbak" - mesélte Marie.

Dr. Norman Rowe, a neves New York-i plasztikai sebész szerint manapság később öregszenek az emberek, így nem olyan egyedi dolog egy időskori szépítészeti beavatkozás. "A mai hatvanasok, hetvenesek épp úgy festenek, mint régen a negyvenesek vagy az ötvenesek. Ma az idősek energiaszintje is magasabb, így azt akarják, hogy ezt a testük is tükrözze" - vallja a szakértő.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!




Förtelmesen nézett ki Kate Mosshttp://www.life.hu/tested-lelked/20111125-fortelmesen-nezett-ki-kate-moss.htmlVera feladta az X-Faktort?http://www.life.hu/tested-lelked/20111205-xfaktor-vera-nem-tudott-gergo-ellen-kuzdeni.htmlDöbbenetes tetoválás - alig hiszünk a szemünknek!http://www.life.hu/tested-lelked/20111201-heine-braeck-delfint-tetovaltatott-a-fel-karjara.htmlVeszélyes kúrával fogy az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111202-veszelyes-kuraval-fogy-az-xfaktor-sztarja.htmlIdén házhoz jönnek a karácsonyfák!http://www.life.hu/tested-lelked/20111124-iden-hazhoz-jonnek-a-karacsonyfak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.