plasztikai beavatkozás orrműtét Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a zuglói Krisztinát alakította át - a harmincas lány ezzel a szettel akár egy karácsonyi buli királynője is lehetne.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita

Krisztina élete nagyon megváltozott az utóbbi hetekben: a fotósként dolgozó nő a Life.hu és az Aesthetica Orvosi Központ közös nyereményjátékán egy orrplasztikát nyert. Az új külsőt Nánási Pál és csapata koronázta meg, akik igazi, szexi nőt varázsoltak a szolidan öltözködő lányból.

Ilyen volt Kriszta a műtét előtt:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=33whQQervoXXBbAl

Ilyen lett Kriszta a műtét után:

http://www.life.hu/ujtestujelet/20111124-aesthetica-kriszti-gyonyoru-lett-orrplasztika-utan.html


A harminchárom éves Kriszta haját trendi, egyenesre vasalták, a sminkje pedig igazi, keleties hatást kapott. "Nagyon tetszett ez a barnás smink, igazán különlegesnek és egyedinek éreztem a szemfestésemet. Igyekeztem ellesni a technikát, hogy később magamnak is készíthessek hasonlót" - mesélte Kriszta a Life.hu-nak. A csillogó outfit különösen tetszett az újdonsült bombanőnek - tökéletesen magáénak érezte a fekete-fehér szerelést. "Nagy kedvencem a fekete-fehér összeállítás, ezért is imádtam a csillogó macskanadrágot a tunikával és a magas sarkúval. Odáig vagyok ezért az egyszerű, de örök klasszikus színkombinációért, és nagyon örültem, hogy az átalakító csapat is ezt a stílust érezte nekem valónak" - lelkendezett Kriszta.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattints ide!

A lány a profik szemével figyelte Nánási Pál munkáját - Kriszta esküvőket és modelleket fotóz. "Nagyon tetszett Nánási Pál profizmusa, bár először megijedtem, hogy a szabadban akart fotózni, végül azonban kinti és benti képek is készültek. Remekül éreztem magam, és a párom is alig várja már a rólam készült profi képeket" - mesélte Kriszta.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.