Nicolas Sarkozy plasztikai beavatkozás botox Carla Bruni miniszterelnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carla Bruni, a francia miniszterelnök felesége képtelen megbarátkozni a korral, ezért is lett az egyik legjobb barátja a botox.


Northfoto
Northfoto


Carla mosolya mára teljesen megváltozott, mimikája pedig szinte egyáltalán nincs - a politikusfeleség éppen úgy fest, mint a Batman-filmek vigyori Jokere. Valakinek azért nem ártana felhívnia Carla figyelmét az arcpuffasztás káros hatásaira, mert így nem lesz nagy sikere a francia választók körében.

Tipp! Megható képek a szívátültetett kisfiúról. Kattints a galériáért!



Szuper szépségtippek, amiket elcsenhetsz a nagyidtól!http://www.life.hu/szepulj/20111219-szuper-szepsegtippek-amiket-elcsenhetsz-a-nagyidtol.htmlInspirálódj a sztárok által: gyönyörű karácsonyi frizurákhttp://www.life.hu/szepulj/20111215-inspiralodj-a-sztaroktol-gyonyoru-karacsonyi-frizurak.htmlParfümök, amiket ételek ihlettekhttp://www.life.hu/szepulj/20111215-parfumok-amiket-etelek-ihlettek.htmlPopsit villantott a sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20111213-popsit-villantott-a-sztarcsemete-scout-willis.htmlSzikrázó karácsonyi sminkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111215-hogyan-legyek-jo-no-szikrazo-karacsonyi-smink.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.