Búcsúzz el a ráncoktól - Fiatalodj meg 30 perc alatt!

bőr fiatalítás ránctalanítás szépség bőrápolás ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnél megszabadulni a csúnya ráncoktól, vagy a pigmentációs problémákat nem győzöd sminkkel eltüntetni, mindössze 30 perc alatt egy teljesen új külsőt kaphatsz!




Thinkstock
Thinkstock

Innovatív technológiák a kozmetikában

Az arc vitathatatlanul az emberi szervezet legfontosabb esztétikai egysége, így korántsem meglepő, hogy fiatalításának művészete ősidők óta fontos igényünk. A dermabrázió (más néven bőrcsiszolás) módszere a német orvos, dr. Kromayer nevéhez fűződik, aki az aknés hegek, a sötét foltok és a bőrhibák elfedésére egy forgófejű acélkefét alkalmazott. Az 1950-es évektől a klasszikus bőrfiatalító és szépítő módszer a szén-dioxid-lézeres hámlasztás volt, ám a beavatkozás mélysége miatt a sebgyógyulási folyamat sok időt vesz igénybe, illetve igen fájdalmas.
"Az elmúlt 10 év lézeres innovációja azt a célt szolgálta, hogy olyan kíméletes eljárásokkal lehessen megfiatalítani a bőrt, amelyek nem járnak szövődményekkel és 1-2 hétnél hosszabb gyógyulási idővel. A lézerek az elmúlt években forradalmasították az öregedés elleni kezeléseket, amelyek egyértelmű előnye, hogy a célzott fénysugarakat egy nagyon kis bőrterületre lehet irányítani, anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának" - tájékoztat dr. Varju Gábor bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos, a Dr. Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrum vezető főorvosa. A kémiai mélyhámlasztásokkal és a dermabráziós kezelésekkel szemben a nagy teljesítményű lézersugár rendkívüli pontossággal vezérelhető, és kisebb vérzést, kevesebb fájdalmat, valamint rövidebb gyógyulási időt eredményez.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




"A BBL széles spektrumú fénye célzottan eliminálja az apró hajszálereket, amelyek a bőrvörösödésért felelősek, illetve a felesleges melanint, amelyek felhalmozódnak a bőr pigmenthibáiban. A hő elnyelődve stimulálja a bőr sejtjeit, így serkenti az új kollagén képződését, és ezzel javítja a bőr szerkezetét, valamint elősegíti fiatalos jellegének helyreállítását"




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.