Szerelmi bánat ide vagy oda, remekül fest a negyvenkilenc éves sztár

válás soványság szerelem Demi Moore szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore lassan ötven lesz, de remekül fest a címlapon - bár látszik rajta, hogy lelkileg nagyon megviselte őt az utóbbi néhány hónap.

Exkluzív képek: Klapka György interjú.Kattints a galériáért!


"Attól félek, nem vagyok méltó arra, hogy valaki szeressen"



Harper's Bazaar/Cedric Buchet
Harper's Bazaar/Cedric Buchet

Miss Moore bevallotta, korábban attól rettegett, hogy elhagyják őt, most azonban attól fél a legjobban, hogy nem lesz bátorsága ahhoz, hogy megkeresse a megfelelő embert. "Ami megrémít, az az, hogy életem végén ráeszmélek arra, hogy senki sem szeret, hogy nem érdemlem meg azt, hogy szeressenek. Ez pedig azt jelentené, hogy valami alapvető probléma van velem" - vallotta Demi Moore.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


"Most ott tartok, hogy el kell fogadnom a testemet. Nemcsak a súlyomat, azt is, hogy változó korba lépek, és azt, hogy most ilyen sovány vagyok. Korábban sosem hittem volna, hogy az emberek azt mondják rám, túlságosan vékony vagyok, és ezért nem nézek ki jól"




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.