Szürkéslilává változott Kelly Osbourne haja - Heti beauty-mustra

frizura sztárok szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Osbourne hajából egyre inkább kopik a festék, a néhány hete még szürkének nevezhető színt ma inkább a "meghatározhatatlan" jelzővel illethetnénk.

A hét trendje: színes tincsek

Úgy tűnik, Kelly Osbourne borzalmas minőségű hajszínezőt használ, ami nagyon furcsán kopik ki a hajából. Mi a lilásszürke helyett inkább a szőkére voksolunk. Selena Gomez is beadta a derekát a trendnek, és királykék tincseket festetett a hajába. Fura ez attól a lánytól, aki a koncertjein igyekszik szexi kosztümjeivel egyre inkább felnőtt nő látszatát kelteni...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tökéletesre rúzsozott ajkak

A következő három nőben egy közös dolog biztos van: a héten mind a hárman különböző árnyalatú, piros színű rúzst választottak. Shailene Woodley csak egy kis szempillaspirált használt mellé, Katherine Heigl ennél erősebb szemsminket viselt. A dívaként pózoló Dita Von Teese természetesen nem fukarkodott a tusvonallal és sűrű szemöldökét is még jobban megerősítette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Füstös smink kétszer

Ha szexi, füstös szemet szeretnénk magunknak festeni vagy festetni, biztosan nem Alexandra Edenborough brit énekesnő pandamaci tekintetére gondolunk. Az elnagyolt szemsmink túl fáradttá teszi az énekesnő arcát, és közelülővé a szemeit. Kevésbé látványos, de sokkal barátságosabb és üdébb Kate Beckinsale bronzos szemsminkje, amely élénkké és üdévé varázsolja a tekintetét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.