A pasim szerint így vagyok szexi! - 3 női olvasónkat öltöztette fel a párja

2012.02.13. 8:30

Vajon hogyan lát bennünket szexinek a pasink? Úgy, ahogy mi magunkat, vagy egészen másképp? Három olvasónk hagyta, hogy a barátjuk átkutassa a ruhásszekrényüket, és dögös nőnek öltöztesse.

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)


A nők nem a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem a többi nőnek vagy saját maguknak - eleget hallottuk ezt a mondatot ahhoz, hogy meg akarjuk tudni, tényleg így van-e. Három vállalkozó pár örömmel segített nekünk ebben. A lányokat arra kértük, öltözzenek fel olyan hétköznapi ruhába, amiben csinosnak, szexinek, dögösnek érzik magukat. Ezután jöttek a pasik, akik ugyanezt a feladatot kapták: garázdálkodjanak nyugodtan a lányok gardróbjában, és öltöztessék úgy fel a barátnőjüket, hogy ha nem ismernék, rá akarjanak hajtani. Volt részünk szemöldökráncolásban, cinkos beszólásokban és heves alkudozásban is. Íme, az eredmény."Azt hittem, olyat ad rám, ami alá nem kell melltartó" - Panni és Csanád


Panni és Csanád egyébként együtt élnek, de egy utcáról befogadott cica átmenetileg változtatott ezen. Panni allergiás, ezért kénytelen volt kiköltözni a lakásból, amíg nem találnak neki egy jó helyet. A fotózásra is hatalmas, ruhákkal és cipőkkel telepakolt bőrönddel érkezik, aminek a tartalma még így is meglepi a párját. "Emlékeztem pár ruhájára, ami nekem tetszik, de azokat, ahogy látom, nem is pakolta be" - mondja.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!


Először Panni öltözik fel. Miközben az ékszerek között válogat, elmeséli, hogy három év alatt, mióta együtt vannak, rengeteget változott a stílusa. "Ékszereket például egyáltalán nem hordtam. Néhány évvel ezelőtt szoktam le a feketéről, korábban nagyon sokat viseltem, gimiben XXL-es férfiruhákat is hordtam, és volt bakancsom is. Ehhez képest hatalmas fejlődés például ez a csipkés felső. Azért ezt választottam, mert ez egy viszonylag új darab, nagyon szeretem a színét is. Szerintem jól áll, és nem nagyon kaptam még ellenkező véleményt."

Mit szóltok az Eurovízió eredményéhez?


Csanádon a sor. Bár ő volt az, aki rábeszélte Pannit a világosabb színekre, egy fekete felsőn gondolkozik. Majd azt a színes-mintás ruhát keresi a bőröndben, ami szilveszterkor volt a lányon. "Ja, azt nem akartam" - hangzik a válasz. Végül egy fekete alapon színes mintás ruha mellett dönt, kis segítséggel megtalálja a leggingst és a cipőt is, és az ékszereket sem felejti el. "Nem gondoltam, hogy ezt a ruhát adja rám. Azt hittem, hogy valamelyik felsőt választja, ami alá nem kell melltartó" - mondja Panni.


"Olyan, mintha sérülnének a szabadságjogaim" - Lilla és Attila


Lilla és Attila több mint egy éve házasok, az első gyereküket várják, ami kihat Lilla öltözködésére is: hetek óta kénytelen leggingsben járni. "A jelen állapotomban a leggings a legkényelmesebb, talán még két nadrágot tudnék felvenni ezen kívül. A hátizsákom új szerzemény, mondjuk Attila szerint gyerekes."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a részletekért!


Lilla egyébként hozzá van szokva a kritikához, de öntudatos az öltözködés terén, rendszeresen visel olyan ruhákat és kiegészítőket, amelyekről pontosan tudja, hogy a férjének nem tetszenek. "Nem szeretem, ha beleszól abba, mit viselek. Az olyan, mintha sérülnének a szabadságjogaim" - mondja.

Attila szerint sokat változott Lilla stílusa, mióta összejöttek, de ezt inkább az életkorának tudja be. Komolyabb lett, kevesebb színes ruhát hord, de a H&M gyerekosztályát még mindig rendszeresen útba ejti. "Tudom, hogy melyik ruháit szeretem, azok közül választottam. Ahhoz képest, amit mondott, én jobban bírom, ha sportosabban öltözik: ha farmerban van és pólóban, és felfogja a haját" - mondja Attila, aki a kiegészítőknél kicsit elbizonytalanodik, végül egy kendőt választ, amit Lilla abroszhoz hasonlít. "Abban biztos voltam, hogy Attila farmert és pólót fog választani, de azt hittem, hogy valamelyik passzosabb fazont. Azt is tudom, hogy szereti ezt a pulcsit, de például van egy nagyon hasonló szabású mellényem, amit utál" - kommentálja az új szerelését Lilla.


"Ennél prostisabb nem is lehetnék!" - Nóra és András


Nóra és András szállodában dolgoznak azzal a különbséggel, hogy a fiú elegáns formaruhát visel, a lány viszont a saját ruhatárából öltözködik. Előléptetése miatt most még elegánsabban kell megjelennie a munkahelyén, mint eddig, ami a hétköznapi stílusára is kihat. "Igazából minden ruhámban jól érzem magam. A hétköznapokon általában farmert hordok valamilyen felsővel" - mondja Nóra. Barátnője nőies, elegáns stílusát András is nagyon szereti, továbbá úgy gondolja: párjának rengeteg ruhája van. Hosszan ecseteli, mennyire odafigyel a kinézetére, mindig milyen tipp-topp. A szekrényben kutatva végül egy fekete ruhán akad meg a szeme, amihez hosszan válogat a kiegészítők közül. "Szeretem a nagy karpereceket is, mert ezek illenek Nóri dívás stílusához" - mondja.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a képre a részletekért!


Az alkudozás azonnal elkezdődik, amikor Nóra meglátja a ruhát és a szerinte össze nem illő kiegészítőket. "Ez a ruha legalább két éve nem volt rajtam, amikor utoljára viseltem, még szingli voltam!" - mondja, majd meggyőzi Andrást, hogy adjon rá még egy zakót, az ezer éves cipőt cserélhesse csizmára, az ékszerekből pedig lealkudja a méretes fülbevalót. "Ennél prostisabb már nem is lehetnék!" - kommentálja a túl rövidnek tűnő ruhát, amit ma már kizárólag leggingsszel és tíz kilóval könnyebben viselne. "Arra számítottam amúgy, hogy a fekete-fehér ruhát adja rám" - utal arra a darabra, amelyiket még érkezésünk előtt az ágyra készített.

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


stílusvéleményszexipasidivatöltözködés