plasztikai beavatkozás botox Ashley Judd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Judd sem bírta tovább, és időpontot kért a plasztikai sebészéhez.

Ashley Juddról eddig azt gondoltuk, hogy az intelligensebb színésznők közé tartozik. Úgy tűnik, tévedtünk. A sztár arca ugyanis hatalmasra puffadt, de ő csak azt hajtogatja, hogy fertőzést kapott, és amiatt dagadt ekkorára a feje... Miss Judd valószínűleg komolyan azt hitte, hogy az emberek beveszik ezt a maszlagot, de a róla készült fotókat nézegetve a vak is látja, hogy itt nem betegségről van szó, csupán egy hatásos botoxkezelésről. Erre pedig valószínűleg azért volt szüksége a színésznőnek, mert az utóbbi időben nemigen kap munkát, ráadásul mostanában felszaladt rá jó néhány pluszkiló is.

AFP
AFP

Ashley Judd 2009-ben és idén március 17-én

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Két pofonegyszerű frizura rövid hajbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120321-hogyan-legyek-jo-no-ket-pofonegyszeru-frizura-rovid-hajbol.htmlSissi szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/szepulj/20120321-takacs-nora-sissi-szepsegtrukkjei.htmlModellek, akik énekesnők akartak lennihttp://www.life.hu/szepulj/20120319-modellek-akik-enekesnok-akartak-lenni.htmlÍzléstelen felsőben jelent meg a világsztárhttp://www.life.hu/szepulj/20120313-izlestelen-felsoben-jelent-meg-a-vilagsztar-rihanna.htmlGusztustalan állatságok a kedvenc pipereholmidbanhttp://www.life.hu/szepulj/20120314-gusztustalan-allatsagok-a-kedvenc-pipereholmidban.htmlExtrém szépségek a vörös szőnyegen - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120314-extrem-szepsegek-a-voros-szonyegen-heti-beautymustra.htmlSzinte felismerhetetlen! Így nézett ki 14 évesen a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20120316-szinte-felismerhetetlen-igy-nezett-ki-14-evesen-a-vilaghiru-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.