plasztikai beavatkozás orrműtét Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő, Adele sem tud élni plasztikai beavatkozások nélkül.

A HollywoodLife.com két plasztikai sebészt is megkeresett, akik mind egyetértettek abban, hogy Adele megcsináltatta az orrát. Bár a mesés hangú énekesnő tökéletesen elégedett a testével és a súlyproblémái sem zavarják, van olyan testrésze, ami még őt is zavarja. Ha összehasonlítjuk a huszonhárom éves sztár legújabb fotóit a pár évvel ezelőttiekkel, világosan látszik a különbség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Adele 2012-ben és 2008-ban

"Adele orrának a hegye sokkal karakteresebb, ettől vagyunk benne olyan biztosak, hogy az énekesnő plasztikai beavatkozáson vett részt" - vallotta a Beverly Hills-i specialista, Renato Calabria, aki azt is hozzátette: a műtéttől sokkal apróbb és nőiesebb lett a sztár orra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Adele 2012-ben és 2008-ban

Egy másik, szintén elismert sebész is hasonlóan nyilatkozott: "Egyértelműen látszik, hogy Adele orra műtve volt, mivel sokkal kisebb lett, finomabb lett a vonala, és más a formája is" - vallotta a specialista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.