Brad Pitt eljegyzés gyűrű Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napok egyik legnagyobb bulváreseménye kétségkívül az, hogy a szemfüles fotósok megpillantottak Angelina Jolie ujján egy ékszert, mely nem más, mint a sztár eljegyzési gyűrűje! Az ékszert máris Jennifer Aniston egykori jegygyűrűjével kezdték összehasonlítani, és voltak, akik egyenesen csúnyának bélyegezték.

Tipp! Még mindig elképesztően szexi az újra szingli szupermodell! Kattints a galériáért!


Hét év együttlét és hat gyerek után Brad Pitt végre megkérte Angelina Jolie kezét, méghozzá egy mesés jegygyűrűvel. Így most már biztos, hogy a következő hetek beszédtémája az lesz, mikor kel végre egybe Hollywood első számú álompárja. Az sem kizárt, hogy a frigy nagyobb bulvárfigyelmet kap majd, mint tavaly Katalin és Vilmos herceg világraszóló lakodalma. De addig is, amíg mindenki a közelgő menyegző részleteit találgatja, lássuk a menyasszony mesés gyűrűjét!

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

A minap Angelina Jolie óriási mosollyal az arcán lépett ki a Los Angeles-i Roosewelt Hotelből, kezén pedig már ott csillogott a 16 karátos gyémántgyűrű. Az ékszer érdekessége, hogy maga Brad Pitt is kivette a részét a tervezéséből. A jóképű színész ugyanis fontosnak érezte, hogy a kedvese személyiségéhez passzoló ékszert válasszon, ezért kérte egy profi segítségét. Robert Procop ékszerész régóta a színész jóbarátja, így kettejüknek sikerült egy Angelinához mesésen passzoló gyűrűt tervezniük. A gyűrű vitathatatlanul gyönyörű, különleges és egyedi - pontosan olyan, amilyenre Jolie mindig is vágyott. Persze, vannak olyan online bulvárlapok, amelyeken máris kritizálni kezdték a gyűrűt, a csípős nyelvű véleményformálók pedig azt gondolják, jobb lett volna, ha a színésznő inkább maga választja ki az ékszert.

Brad Pitt egyébként nem először fordult ékszertervezőhöz: 1999-ben, amikor Jennifer Anistont kérte feleségül, Silvia Damiani segített neki a tervezésben. Aniston gyűrűje egyébként állítólag pontosan kétszer annyiba került, mint Jolie gyűrűje - Angelina ékszere körülbelül 250 ezer dollárt kóstál. Persze nem dollárban illik mérni a szerelmet, ráadásul a sztárpárt ismerve ők inkább az afrikai árvákra költenek többet, mint a puccos ékszerekre.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.