plasztikai beavatkozás botox mániás depresszió Kim Novak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Novak is csatlakozott az agyonbotoxozott sztárok közé.

A Szédülés című Alfred Hitchcock film egykori sztárja, Kim Novak is elcsúfítatta egykor gyönyörű arcát. A hetvenkilenc éves, legendás amerikai színésznő képtelen volt megbírkózni az öregedés gondolatával, így kés alá feküdt. Az eredmény azonban förtelmes lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre, és nézz meg még több túlplasztikázott hírességet!

Jónéhány világsztár mellett Kim Novak kéz- és lábnyoma is ott van már néhány napja a hollywoodi Grauman's Chinese Theatre előtt. A ceremónián készült fotókon jól látszik, hogy az egykor körülrajongott színésznő sajnos mára igencsak elcsúfíttatta magát. A lassan nyolcvanéves Kim szája és arca is felpuffadt a szépségkezelésektől, és a homlokát is erőteljesen kivasalták. Vajon Kim azért szeretett volna ennyire megfiatalodni, mert képtelen kibékülni a korával? Netán ez a torz arc összefügg azzal, hogy néhány napja kiderült: a színésznő mániás depresszióban szenved?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.