Magyar tervezők ruhájában kapták lencsevégre a világsztárt

Je Suis Belle divattervező tervező Tilda Swinton batikolás stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok mostanában a magyarokra "buknak". Nemrég olyan hírességek, mint Nicole Kidman és Emma Watson viseltek kalocsai mintás ruhákat, most pedig egy újabb világsztár vett fel magyar tervezésű ruhát.

Tilda Swinton nemrég Bangkokban járt, ahol a batikolást gyakorolta. A színésznő az egyik népszerű magyar márka, a Je Suis Belle 2010-es kollekciójának egyik darabját viselte. A sztár stílusához tökéletesen passzol ez a pompás darab, és mi is nagyon büszkék lehetünk arra, hogy a világsztárok is értékelik a tehetséges magyar tervezőket.

www.facebook.com
www.facebook.com

Kattints a képre Tilda extrém fotóiért!

A Je Suis Belle Facebook-oldalán számolt be a hírről: ,,Dalmának (Dévényi Dalma, a márka egyik tervezője - a szerk.), kalandos New York-i hónapjai elején, lehetősége nyílt egyik legnagyobb múzsánknak - Tilda Swintonnak - egy ajándékot küldeni: a 2010 tavaszi-nyári kollekciónk egyik darabját, a róla elnevezett Tilda-ruhát. A színésznő egy igazán különleges alkalommal vette fel a tengerzöld darabot: Thaiföld egyik szigetén, Koh Yao Noi-on rendezett, Film On The Rocks fesztiválon. A különleges atmoszférájú rendezvény meghívottjai voltak Ryan McGinley, Haider Ackermann, Jefferson Hack és Chloe Sevigny, Tilda Swinton pedig a fesztivál főkurátoraként tündökölt. Az esemény legmegkapóbb pillanata volt, hogy Tilda - Haider Ackermann társaságában - kendőt batikolt jótékonysági céllal, egyfajta titkos szinkronitásban az idei tavaszi-nyári batikolt kollekciónkkal" - írták.

Nagyot bakizott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-nagyot-bakizott-a-bajos-szineszno.htmlCsipkeruhában parádézott a provokatív divattervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120509-csipkeruhaban-paradezott-a-provokativ-divattervezo-marc-jacobs.htmlÁtalakítunk! Tűsarkúra cserélte a sportcipőt Ildikóhttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlBugyi sem volt a szupermodellen - Mindene kilátszotthttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-bugyi-sem-volt-a-szupermodellen-mindene-kilatszott.htmlA Vogue nem dolgozik többé csontsovány modellekkelhttp://www.life.hu/legytrendi/20120504-a-vogue-nem-dolgozik-tobbe-csontsovany-modellekkel.htmlKarimák, simlik, kendők - Imádnivaló nyári fejfedőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20120507-karimak-simlik-kendok-imadnivalo-fejfedok-2012-tavasznyar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.