Gisele Bündchen Kristen Stewart ruha stílus vörös szőnyeg sztár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten minden a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének éves gálájáról szólt, ahol a meghívottaknak nem kellett visszafogniuk magukat. Nem is tették: a hírességek egy része istennőnek öltözött, mások divatkirálynővé váltak, de voltak, akiket még sosem láttunk ennyire elborult öltözékben.

Heti trend: áttetsző anyagok

Áttetsző anyagokból készült ruhákat az utóbbi időben rendszeresen látni a vörös szőnyegen. A hét egyik legnagyobb meglepetése Beyoncé volt, aki hatalmas uszályú csipkézett muszlinruhában jelent meg a Met gálán. A valódi dívaként tündöklő énekesnő az egyik riporternek elmesélte, hogy tökéletes alakját csakis a kemény munkának köszönheti. Azért szerintünk az alakformáló fehérnemű is sokat hozzátett az összképhez.

AFP
AFP

Nem az énekesnő volt az egyetlen, aki átlátszó ruhát választott: Marion Cotillard például finom Dior-kreációban nyűgözött le mindenkit. Rooney Mara a stílusához passzoló fekete csipkekölteményt választott az eseményre. A szupermodell Chanel Iman anyagcafatokból összefércelt ruhája láttán azért örülünk, hogy a modelleket legalább a fotózásokra szakemberek öltöztetik fel.

AFP
AFP

Aranyba öntve

A Met gála után kicsit sem kételkedünk abban, hogy az év fémszíne az arany. A divatgálára több híresség is tetőtől talpig aranyban érkezett. Jessica Alba sztaniolpapírszerű ruhája a különböző divatblogokon és pletykamagazinokban kapott hideget és meleget egyaránt. Bianca Brandolini D'Adda, az olasz társasági élet krémjének egyik ismert szereplője sem fukarkodott az arany csillogásával. A bájos Carey Mulligan sárkánypikkelyeket idéző, aranyból ezüstbe váltó koktélruháján nehéz fogást találni.

AFP
AFP

Az aranyszín királynője mégiscsak a szupermodell Karolina Kurkova volt, aki megmutatta, hogyan lehet valaki csípőcsont-villantás nélkül is szuperszexi. A hetvenes évek elit diszkóvilágát idéző ruhakölteményében a szupermodell több volt, mint fenséges.

AFP
AFP

A sztárok is emberek

A sztárok is emberek, ezért előfordul, hogy izzadnak. A bulvársajtó a héten két sztárt is szétszedett azért, mert hónaljuknál kisebb-nagyobb tócsák keletkeztek. Ezek szerint sem Cameron Diaz, sem Mia Wasikowska nem tartoznak azok közé, aki botoxoltatták a hónaljukat, hogy ne történjen velük hasonló "baleset".

AFP
AFP

Akik ajándékcsomagnak öltöztek

A vörös szőnyegen nem szeretünk teljesen átlagos és túlontúl visszafogott öltözékeket látni. Ha hétköznapi ruhákat szeretnénk nézegetni, csak belenézünk a tükörbe. A ló túloldalára esett sztárok mellett viszont nem mehetünk el szó nélkül. A héten itt volt nekünk Amber Heard színésznő, aki mályvaszínű förmedvénybe csomagoltatta magát, Christina Ricci még hatalmas masnit is köttetett magára. Florence Welch énekesnő pedig hólepte fenyőfának akart kinézni, más mentsége nem lehet erre az ruhának álcázott, lehetetlen kreálmányra.

AFP
AFP

Van, amire nincsenek szavak

Tudjuk, hogy van olyan, amikor valami annyira rossz, hogy már szinte jó. Mi viszont olyan összeállításokat mutatunk, amelyeket bármeddig is nézünk, ugyanolyan rosszak maradnak. Chloe Sevigny mindig is a különc stílusáról volt híres, most sem hazudtolta meg önmagát, az összkép viszont nem különleges, hanem egyszerűen nevetséges. Kristen Stewart vörös szőnyeges teljesítménye úgy hullámzik, mint viharban a Balaton. Nehéz elhinni, hogy tényleg őt választották a világ legjobban öltözködő hírességének. Elizabeth Banks ruhájáról nehéz bármit is mondani úgy, hogy még mindig az állunkat keressük.

AFP
AFP

Istennők a vörös szőnyegen

Szerencsére vannak olyanok, akik még mindig szeretnének káprázatosan kinézni. Gisele Bündchen szupermodell képtelen rosszul kinézni, a szépség most is messze fölülmúlt mindenkit. Camilla Belle is káprázatosan festett az áttetsző anyaggal kombinált, itt-ott fényes alkalmi ruhában. Solange Knowles is sokszor különlegesebben öltözködik a testvérénél. Az énekesnőnek nem is a ruhája fogott meg bennünket igazán, hanem a táska és a varázslatos karkötő kettőse. Kérdés nélkül elfogadnánk mind a kettőt.

AFP
AFP

Magyar hírességek a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120427-heti-stilusmustra-magyar-hiressegek-a-voros-szonyegen.htmlSzínpompás topánok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-heti-stilusmustra-szinpompas-topanok-a-voros-szonyegen.htmlKötözött sonkák a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120405-kotozott-sonkak-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.htmlKülönleges szépségtrükk a vörös szőnyegről - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120330-kulonleges-szepsegtrukk-a-voros-szonyegrol-heti-beautymustra.htmlGyereksztárok a vörös szőnyegen - Angelina Jolie-tól Kristen Stuartighttp://www.life.hu/legytrendi/20120308-gyereksztarok-a-voros-szonyegen-angelina-jolietol-kirsten-stuartig.htmlKatasztrófa történt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120202-katasztrofa-tortent-a-voros-szonyegen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.