Kristen Stewart ruha Charlize Theron Alkonyat Hófehér és a vadász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlize Theron és Kristen Stewart együtt jelentek meg a Hófehérke és a vadász című film premierjén. A gonosz mostohát alakító Charlize azonban messze túlragyogta a Hófehérkét alakító fiatal kolléganőjét.

Nemrég egy brit magazin olvasói megválasztották az Alkonyat sztárját, Kristen Stewartot a legjobban öltözött hírességnek. Szerintünk ez kissé elhamarkodott döntés volt. A huszonkét éves színésznő a premierre egy fekete, gótikus stílusú, nagyon különleges Marchesa ruhát választott - bár ne tette volna! Kristen egyszerűen képtelen viselni ilyen ruhadarabokat. Már maga a kreáció is túl sok - szinte teljesen átlátszó az anyaga, furcsa a szabása, jól látszik, a fiatal sztár nem érzi benne jól magát. A hab a tortán már csak az volt, amikor a premier után a tinisztár átvette a szokásos edzőcipőjét. Kíváncsiak lennénk, hogy az amúgy vagányan öltözkődő sztár mikor tanulja meg, hogyan is kell megjelenni a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Kristen még több vörös szőnyeges fotóiért!

Kristen példát vehetett volna gyönyörű kolléganőjéről, a dél-afrikai Charlize Theronról. A szőkeség szintén egy áttetsző, gótikus ruhát választott a premierre, de az ő Dior-kreációja fényévekkel szebb volt, mint Kristené. Ráadásul Charlize épp olyan volt, mint egy királynő - karcsú, légies és gyönyörű, amin sokat dobott a jól eltalált smink és a káprázatos frizura. A sztár a kiegészítőket is zseniálisan eltalálta: a fekete ruha-táska-szandál komorságát türkizzöld ékszerekkel törte meg. Bravó!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Kristen még több vörös szőnyeges fotóiért!

Egyre szexibb Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120514-egyre-szexibb-katalin-hercegno.htmlMagyar tervezők ruhájában kapták lencsevégre a világsztárthttp://www.life.hu/legytrendi/20120510-magyar-tervezo-ruhajaban-kaptak-lencsevegre-a-vilagsztart-tilda-swintont.htmlA tyúkketrec is lehet szexi - Fehérneműtervező-versenyen jártunkhttp://www.life.hu/legytrendi/20120512-a-tyukketrec-is-lehet-szexi-a-triumph-inspiration-award.htmlÖltöztesd magyarba a telefonod!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20120510-telefontokok-oltoztesd-magyarba-a-telefonod.htmlAranyba öntött sztárok - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120511-heti-stilusmustra-aranyba-ontott-sztarok-a-voros-szonyegen-es-hatalmas.htmlKétszer is megmutatta melleit a szerény színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120509-ketszer-is-megmutatta-melleit-a-szereny-szineszno-gwyneth-paltrow.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.