Bakizott az Alkonyat sztárja, mindenki láthatta a melleit

mellbimbó Kristen Stewart szexi Cannes ruha vörös szőnyeg villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewartot hiába választották meg a legjobban öltözött hírességnek egy brit magazin olvasói, mi legtöbbször nem vagyunk elragadtatva az Alkonyat sztárjának vörös szőnyeges belépőitől. A minap Cannes-ban Kristen megmutatta, van neki nőies és szexi oldala is, de a baki ezúttal sem maradt el.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ebben a merészen dekoltált ruhában ugyanis csakis királynői tartással lehet közlekedni és pózolni. Mihelyst viselője elereszti magát, rosszul fordul, esetleg lazán átöleli partnerét, azonnal meggyűrődik a ruha eleje, és túl sok csupasz bőrfelület látszik ki. Kristen Stewart, aki a vörös szőnyegen inkább feszeng, mint pózol, de legalábbis emberi módon viselkedik, nem minden pillanatban figyelt oda a tartására, a stylistok pedig nem ragasztották eléggé oda a bőréhez a merész ruhát. Bizonyos szögből nézve a még a leragasztott mellbimbója is látszott. Ennek ellenére is meg kell dicsérjük a színésznőt, aki szerintünk még sosem nézett ki ilyen dögösen.

Közönségesen öltözött fel a francia modell a vörös szőnyegrehttp://www.life.hu/legytrendi/20120522-kozonsegesen-oltozott-fel-cannesban-sarah-marshall.htmlMagyar hírességek a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120427-heti-stilusmustra-magyar-hiressegek-a-voros-szonyegen.htmlSzínpompás topánok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-heti-stilusmustra-szinpompas-topanok-a-voros-szonyegen.htmlKötözött sonkák a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120405-kotozott-sonkak-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.