fashion week feleség Shakira focista Victoria Beckham stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a rocksztárokra igaz az, hogy a legjobb nőket kapják ki, akkor ez hatványozottan igaz a focistákra is. A focistafeleségek - vagy barátnők - viszont nemcsak szépek, hanem közülük jó néhányan rendkívül stílusosak is. A Life.hu megmutatja azt a hat gyönyörű nőt, akiktől te is elleshetsz néhány stílustrükköt.

1. Victoria Beckham

Ki mással is kezdhetnénk a sort, mint - a 2012-es Eb-n amúgy nem játszó - David Beckham oldalbordájával, a mindig stílusos Victoriával? Victoria Beckham a világ egyik legtöbbet fotózott híressége, akinek jól is jön, hogy az egész világ figyel rá. Kezdetben ugyan csak modellként vállalt szerepet a divat világában, ma már tervezőként saját divatháza van, ruháit pedig nemcsak a hírességek imádják, hanem a szakemberek is elismerik a tehetségét. Victoria önmaga márkájának kampányarca - ahogy anno Coco Chanel is az volt. Nyilvános szerepléseikor mindig a legutolsó kollekciója darabjait viseli. Victoria - azon kívül, hogy odáig van a méretes táskákért és a lehetetlenül magas sarkú, lábfejgyilkos platformcipőkért - imádja a minimalista darabokat, amelyek sohasem unalmasak. Ha te is szereted ezt a stílust, törekedj arra, hogy a legegyszerűbb ruhát is úgy viseld, hogy abban mindig legyen valami fifika.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

2. Sara Carbonero

Aki látta, nem felejti el azokat a képsorokat, amikor világbajnoki győzelme után az elcsukló hangú, könnyező szemű Iker Casillas élő adásban csókolta meg a vele interjút készítő, gyönyörű barátnőjét, Sara Carbonerót. A nevezett hölgyön nemcsak szépsége miatt akadhat meg az emberek szeme, hanem közvetlen stílusa miatt is. A pálya mellett laza, kicsit sportos, ugyanakkor mindig divatos és nőies. Nagy barátai a mintás kendők, amelyek mindig kiemelik az arcát. A törékeny nőiességét tovább hangsúlyozza a férfias méretű karórával. A vörös szőnyegen viszont vadabb arcát is megmutatja, ha úgy adódik.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

Kattints a képre a galériáért!

3. Noemie Lenoir

A gyönyörű francia modell arca valószínűleg neked is ismerős, hiszen a legnagyobb márkák szerződtetik: dolgozott már a L'Oréalnak és a Victoria's Secretnek, a Gapnek és a Next Clothingnak is. A különleges szépség férfiak millióinak szívét dobogtatta meg, de csak egy ember nyerhette el az övét. Noemie a francia válogatott 2008-ban visszavonult játékosa, Claude Makelele felesége. A modell igazi átváltozó művész, ami téged is biztasson arra, hogy nem kell félned az újdonságoktól. Az ő haja volt már például hidrogénszőke és fekete is. A stílusán érezhető, hogy a divatiparban dolgozik: hanyagul szexi, bátor, mégis nagyon nőies.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

4. Sylvie van der Vaart

2003-ban a holland középpályás Rafael van der Vaart csinos feleségét választották Hollandia legszexisebb nőjének. Akkor még hosszú, szőke loboncával volt ismert, amelytől gyermekük születése után szabadult meg. Jól tette: a tüsi vagy a mostanában picit hosszabb Elvis-frizura miatt a modellként és színésznőként is ismert hölgy kitűnik a sablonos focistafeleségek közül. Ezt a fajta merészséget érdemes ellesni tőle. Bár szereti a drámai ruhákat, mégis a minimalista, egyben nagyon szexi és csajos darabok állnak neki a legjobban. Sylvie nemrég a divatiparban is elkezdett nevet szerezni magának: piacra dobta Pure by Sylvie névre keresztelt ékszerkollekcióját.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

5. Shakira

A spanyol Gerard Pique barátnőjét nem kell bemutatni senkinek. Shakira nemcsak a csípőmozgásáról híres, hanem a stílusáról is ismert. A sztár régóta hozzászokott a vörös szőnyeghez, pontosan tudja, mi az, ami kiemeli az alakját, a szem- vagy a hajszínét. Nem mondhatjuk, hogy nem nyúl mellé néha, ahogy nekünk, úgy neki is vannak rosszabb napjai, de ez teszi igazán emberivé.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

6. Coleen Rooney

Coleen mindössze 12 éves volt, amikor először találkozott későbbi férjével, Wayne Rooney-val, akivel 16 éves korában kezdett randizni. A pár 2008-ban házasodott össze annak ellenére, hogy az angol válogatott mostani éllovasa rendszeresen kereste örömlányok karjaiban a boldogságot. Úgy tűnik, van az a szerelem, amelyik e fölött is szemet huny. Coleen stílusa nem olyan szofisztikált, mint Victoriáé, jobban szereti a feltűnőbb darabokat, amivel szerintünk nincsen semmi baj, hiszen nem lehet mindenki Beckhamné klónja, néha szembe kell menni azzal, amit a trendek diktálnak, különben hová lenne az egyéniség? Tény, hogy van, amikor Coleen túllő a célon, talán pont ezért kavart nagy vitát az is, amikor bekerült a Vogue brit kiadásába. A magazin szerkesztője viszont megvédte őt, és nyilvánosan dicsérte a divathoz való rendkívüli érzékét.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

Kattints a képre a galériáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.