Kiszabadult az aranykalitkából Katie Holmes - Most már magas sarkút visel

2012.07.04. 11:58

Katie Holmes színésznő beadta a válási papírokat, és ezzel megkezdődött az új élete, melyben főszerepet játszanak a magas sarkú topánok.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Még csak pár napja derült ki, hogy válik Hollywood álompárja, a színésznőre máris alig lehet ráismerni. Katie Holmes - ellentétben a legtöbb, válófélben lévő feleséggel - teljesen kivirult. Napok óta folyamatosan mosolyog, és magas sarkú cipőben látni szinte mindig. Nem is csoda, hogy boldog, hiszen végre megszabadult a férjétől, aki minden lépését szabályozni akarta. Ezt pedig már a birkatürelmű fiatalasszony sem tudta elviselni.

Northfoto
Kattints és nézz szexi fotókat Katie Holmes-ról!

A 175 centi magas Katie három centivel magasabb Tom Cruise színésznél. Bár hivatalos eseményeken általában törpesarkú vagy magas sarkú cipőt viselt egykori ura mellett, a hétköznapokon szigorúan lapos talpú darabokban láthattuk. Most azonban ez megváltozott: a színésznő a napokban egy dögös, szexis, nagyon trendi tűsarkú szandálban mutatta meg, mire is számíthatunk tőle a következő időszakban. Lehet, hogy ő lesz új, cipőmániás Carrie Bradshaw? Katie egyébként már a jegygyűrűjét sem viseli, ami egyértelműen mutatja: számára nincs visszaút.

Tipp! Nézd meg a világ legszebb pici cicijeit! (18+)Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 22:00 után a Life.hu-n!Magyar modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120702-axente-vanessa-a-vogue-cimlapjan.html Szoknyák minden testalkatrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120629-lifefashionhu-akcio-szoknyak-minden-testalkatra.html Furcsa dolog történt Katy Perry dekoltázsávalhttp://www.life.hu/legytrendi/20120628-mi-tortent-az-enekesno-dekoltazsaval.html Csábító csillogás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120629-csabito-csillogas-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.html Madonnát utánozva mellbimbót mutatott Sharon Stonehttp://www.life.hu/legytrendi/20120629-madonnat-utanozva-mellbimbot-mutatott-sharon-stone.html Téged is átvertek? Így néznek ki a sztárok a valóságban!http://www.life.hu/legytrendi/20120629-teged-is-atvertek-igy-neznek-ki-a-sztarok-a-valosagban.html A legszexibb nyári ékszerek - magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120626-a-legszexibb-nyari-ekszerek-magyar-tervezoktol.html
Tom CruiseKatie Holmesváláscipőmagassarkú