Kiszabadult az aranykalitkából Katie Holmes - Most már magas sarkút visel

válás magassarkú cipő Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes színésznő beadta a válási papírokat, és ezzel megkezdődött az új élete, melyben főszerepet játszanak a magas sarkú topánok.

Még csak pár napja derült ki, hogy válik Hollywood álompárja, a színésznőre máris alig lehet ráismerni. Katie Holmes - ellentétben a legtöbb, válófélben lévő feleséggel - teljesen kivirult. Napok óta folyamatosan mosolyog, és magas sarkú cipőben látni szinte mindig. Nem is csoda, hogy boldog, hiszen végre megszabadult a férjétől, aki minden lépését szabályozni akarta. Ezt pedig már a birkatürelmű fiatalasszony sem tudta elviselni.

Northfoto
Northfoto

Kattints és nézz szexi fotókat Katie Holmes-ról!

A 175 centi magas Katie három centivel magasabb Tom Cruise színésznél. Bár hivatalos eseményeken általában törpesarkú vagy magas sarkú cipőt viselt egykori ura mellett, a hétköznapokon szigorúan lapos talpú darabokban láthattuk. Most azonban ez megváltozott: a színésznő a napokban egy dögös, szexis, nagyon trendi tűsarkú szandálban mutatta meg, mire is számíthatunk tőle a következő időszakban. Lehet, hogy ő lesz új, cipőmániás Carrie Bradshaw? Katie egyébként már a jegygyűrűjét sem viseli, ami egyértelműen mutatja: számára nincs visszaút.

Tipp! Nézd meg a világ legszebb pici cicijeit! (18+)



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 22:00 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.