Durván plasztikáztatta magát a világsztár édesanyja - Így néz ki 90 évesen

műtét plasztikai beavatkozás Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetesen néz ki Sylvester Stallone kilencvenéves édesanyja.

A kilencvenéves Jackie Stallone is tiszteletét tette A feláldozhatók című akciófilm hollywoodi premierjén. Jackie persze jobban néz ki a koránál, de sajnos teljesen eltorzult az arca a rengeteg plasztikai beavatkozásnak köszönhetően. A szája pedig egyenesen döbbenetesen néz ki: óriásira van dagadva a temérdek szilikontól.

Northfoto
Northfoto

Kattints a képre a túlplasztikázott sztárokért!

A hatvanhat éves Sylvester Stallone édesanyja alakja korához képest remek, ráadásul a magassarkút sem hagyta el még kilenc évtized után sem, de azért megdöbbentő, mennyit változott az édesanya az évek alatt.

Isteni mediterrán vacsora - Nem csak konyhai analfabétáknakhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120816-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-egyszeru-mediterran-eloetel.htmlA nő, akinek a stílust köszönhetjük - Coco Chanel útja a sikerhezhttp://www.life.hu/szepulj/20120815-coco-chanel-divattervezo-stilusikon-elete-es-utja-a-sikerhez.htmlJól meggondolta? Megszabadult hosszú hajától a tinisztárhttp://www.life.hu/szepulj/20120813-miley-cyrus-enekesno-uj-rovid-szoke-haja.htmlGisele Bündchen smink nélkül még gyönyörűbb - Leleplező képsorokhttp://www.life.hu/szepulj/20120810-gisele-bundchen-a-vilagon-a-legjobban-fizetett-modell-termeszetesen-smink.htmlCsak a lába szégyenlős - Miranda Kerr egy pár csizmában meztelenkedik (18+)http://www.life.hu/szepulj/20120810-miranda-kerr-meztelen-fotoi-a-harpers-bazaar-magazinban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.