Katasztrofális frizurák a vörös szőnyegen - Heti szépségmustra

fashion week Milla Jovovich Britney Spears szépség Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti összeállításunkban azokat a toplistás ajakszíneket kutattuk, melyek sztárjainkat is levették a lábukról. Az pedig igaz, hogy a megújulás néha szükséges, azonban nem feltétlenül a frizuránál kezdődik. De szerencsére a héten feltűnt három világsztár is, akik egyszerűen kirobbanó formában hódítottak a vörös szőnyegen.

Rúzs-térkép

Drámai burgundi, élénkvörös és púderszín - a héten ezekre buktak a sztárok. Mi tagadás, valóban markáns és ultranőies, nem utolsósorban pedig praktikus színekről van szó. Ezek közül szemezgetve mindenki megtalálja az alkalomhoz passzoló árnyalatot, legyen szó jeles eseményről vagy akár egy szolid esti sétáról. Szőke haj, világos bőr, egy merész McQueen darab és púderszínű ajkak - Kate Hudson ismét hozta a formáját. A színésznő megjelenése kifogástalanra sikeredett. Audrey Tautou pedig a voksát a burgundi árnyalat mellett tette le, a választása tökéletes volt. Nem beszélve csodás arany-fekete lábbelijéről. A rúzs Sienna Guillory színésznő összeállítását is megkoronázta, ez kétségtelen. Elnézve a hölgyek outfitjét, ők aztán tudják, mitől döglik a légy.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katasztrofális hajzatok

Új évszak, új frizura. De van az úgy néha, hogy a hírességek és a legkevésbé sem forradalmi ötleteik bakot lőnek. Ékes bizonyítéka mindennek a fiatal tehetség, Demi Lovato új hajszíne, mely görcsösen követi a legújabb "hanyag elegancia" vonalát. Néhány centis lenövés, pin-up stílus ihlette a megjelenését. Az elgondolás nem rossz, sőt. Ellenben a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után. Frizurája, kerekded pofija és szerfelett világos alapozója kissé bizarr összképet festenek. Melinda Clarke azonban fontolóra vehetné az új frizura kérdését, hiszen a haja leginkább egy parókaremekhez hasonlít. Úgy fest, a színésznő a letisztult vonalvezetés bűvkörébe került, ám néhány izgalmas kiegészítővel igazán emlékezetesebbé tehette volna a szettjét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tündöklő világsztárok

Nők, akik híresek, szemtelenül gazdagok, rendkívül dekoratívak és szexisebbek, mint valaha - Diana Kruger, Mila Jovovich, Britney Spears remekeltek a héten. Fitt formák, szikrázó mosoly, lehengerlő báj, vonzó magabiztosság. Nem is beszélve arról, hogy a héten a stílusérzéküket is megcsillantották a nagyérdemű előtt. Britney Spears pompásan mutat '60-as évek ihlette testhezálló ruhájában. Az énekesnő, úgy tűnik, ismét régi fényében tündököl. Diana Kruger egy szőrmével és gyöngyökkel díszített tüllcsodát viselt, melyet a füstös szemek és a laza konty koronáztak meg. Az összeállítás hibátlan. Mila Jovovich pedig kacér dekoltázsával, ellenállhatatlan mosolyával hódított a héten. Bravó!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.