Bejárják a világot Katalin hercegnő mellei

2012.09.15. 14:51

Újabb magazin jelenteti meg Katalin hercegnő topless fotóit, amelyek a minap kerültek nyilvánosságra a francia Closer magazinban.

Hatalmas megdöbbenést váltottak ki azok a képek, amelyeket franciaországi pihenésük alatt készített egy lesifotós a félmeztelenül napozó, pihenő hercegi párról. A fotókat a francia Closer magazin után az olasz Chi magazin is megjelenteti majd. A The Sun online kiadása szerint sokkal több képpel jönnek majd ki, mint a Closer magazin, amely "csak" 13 fotót tett közzé.

Forrás: AFP
Katalin hercegnő és Vilmos herceg felöltözve. Katalint és Vilmost levetkőzve itt nézheted meg.

A hercegi párra a londoni olimpia után kíméletlenül rászállt a sajtó. Már egy ideje az a téma, hogy az olimpiával járó felhajtást követően Katalin biztosan hamarosan teherbe esik. A lapok már arról cikkeznek, hogy a vízzel való koccintás vagy a szélesebbre engedett ruhaderék egyértelmű utalás a királyi csemete érkezésére.

A hercegi pár jelenleg ázsiai körúton van. Nagy szomorúsággal tölti el őket, hogy megsértették magánéletüket. A képek nyilvánosságra kerülése után a brit királyi család hivatala bejelentette, hogy beperelik a képeket először nyilvánosságra hozó francia magazint. A képeket állítólag egy brit bulvárlap sem jelenteti meg.

Botrány a brit királyi házban - Egyetlen bugyiban fotózták le Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120914-felmeztelen-fotokon-katalin-hercegno-botrany-a-brit-kiralyi-hazban.html Biztosan bővül a család! Katalin hercegnő egyértelmű célzást tett a terhességrehttp://www.life.hu/legykepben/20120913-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-terhes-mert-pezsgo-helyett-vizzel.html Katalin bejelentésére vár Angliahttp://www.life.hu/legykepben/20120901-masodik-naszutra-megy-katalin-hercegno-es-vilmos-brit-herceg.html Egyáltalán nem fenséges Katalin hercegnő lábfejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-kate-middleton-labfejen-tyukszemek-butykok-es-elszinezodott-kormok-vannak-.html Előkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.html Íme Katalin hercegnő szexi unokatestvére!http://www.life.hu/life/galeria/20120815-katrina-darling-katalin-hercegno-szexi-unokatestvere.html Katalin hercegnő milliókba kerül Károly hercegnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-katalin-brit-hercegno-kiralyi-szines-ruhai.html
Katalin hercegnőVilmos hercegherceghercegnőfotóbotránytoplessmell