Bejárják a világot Katalin hercegnő mellei

mell fotó Katalin hercegnő herceg topless hercegnő Vilmos herceg botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb magazin jelenteti meg Katalin hercegnő topless fotóit, amelyek a minap kerültek nyilvánosságra a francia Closer magazinban.

Hatalmas megdöbbenést váltottak ki azok a képek, amelyeket franciaországi pihenésük alatt készített egy lesifotós a félmeztelenül napozó, pihenő hercegi párról. A fotókat a francia Closer magazin után az olasz Chi magazin is megjelenteti majd. A The Sun online kiadása szerint sokkal több képpel jönnek majd ki, mint a Closer magazin, amely "csak" 13 fotót tett közzé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin hercegnő és Vilmos herceg felöltözve. Katalint és Vilmost levetkőzve itt nézheted meg.

A hercegi párra a londoni olimpia után kíméletlenül rászállt a sajtó. Már egy ideje az a téma, hogy az olimpiával járó felhajtást követően Katalin biztosan hamarosan teherbe esik. A lapok már arról cikkeznek, hogy a vízzel való koccintás vagy a szélesebbre engedett ruhaderék egyértelmű utalás a királyi csemete érkezésére.

A hercegi pár jelenleg ázsiai körúton van. Nagy szomorúsággal tölti el őket, hogy megsértették magánéletüket. A képek nyilvánosságra kerülése után a brit királyi család hivatala bejelentette, hogy beperelik a képeket először nyilvánosságra hozó francia magazint. A képeket állítólag egy brit bulvárlap sem jelenteti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.