Robert Pattinson fashion week Kristen Stewart ing színész öltözködés kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinson megjelenése zuhanórepülésben van, mióta kibékült Kristen Stewarttal. A szörnyű, mintás ing, amit Sidney-ben viselt egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mostanában egyáltalán nem érdekli a divat.

A lányok bálványa biztosan okosan kigondolta, hogy az Alkonyat - Hajnalhasadás 2. népszerűsítése alkalmából illik egy elegáns öltönyt viselni, aztán hirtelen észrevette, hogy rohania kell, és csak ez a szörnyű, a hetvenes évek diszkóját idéző ing került a keze ügyébe. A frizurájáról és ápolatlan szakálláról ne is beszéljünk.

Northfoto
Northfoto

Az inget a rajongók és a divatszakértők is annyira bizarrnak találták, hogy egyesek szerint az is elképzelhető, hogy Kristen szekrényéből csente el. Mi ebben erősen kételkedünk, hiszen a színésznő megjelenése majdnem mindig kifogástalan, ő biztosan nem vásárolt volna meg egy ilyen darabot. Mindenesetre Robert jobban tenné, ha Kristen után visszaszerezné a stylistját is.

Látványosan sanyargatta melleit a világhírű színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121023-helena-bonham-carter-mellei-a-mely-dekoltazsu-estelyi-ruhaban.htmlNem visel bugyit a The Voice mestere - Saját magát leplezte lehttp://www.life.hu/legytrendi/20121022-christina-aguliera-enekesno-a-voice-mestere-nem-szivesen-visel-bugyit.htmlDivatbotrányok: Női modellek méretes hímtaggalhttp://www.life.hu/legytrendi/20121018-divatbotranyok-noi-modellek-meretes-himtaggal-ime-hires-androgun-modellek.htmlFalatnyi fürdőruhában mutatta meg intim tetkóját a szexi énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121018-christina-milian-enekesno-falatnyi-furdoruhaban-mutatta-meg-intim-tetkojat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.