Julia Roberts Emma Roberts prostituált LifeNight Micsoda nő!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Roberts, Julia Roberts unokahúga egy igazán szexis jelmezt választott magának halloweenra.

A fiatal színésznő éppen olyan ruhában érkezett az egyik jelmezes buliba, amilyenben Julia Robertset láthattuk huszonkét éve leghíresebb szerepében, a Micsoda nő! című filmben. Julia prostiként szőke parókát, miniszoknyát és falatnyi topot viselt fekete lakk combcsizmával - Emma pedig ugyanezekben a ruhadarabokban mutatkozott az egyik halloween buliban. Meg kell hagyni, kreatív és ötletes a fiatal sztár, de még így sem érhet meseszép nagynénje nyomába! A róla készült fotót itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Förtelmes farmerban mutatkozott a világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20121024-fortelmes-farmert-viselt-anne-hathaway-szineszno.htmlVíz- és sárálló lábbelik őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121025-vizallo-sarallo-labbelik-cipok-oszre.htmlJames Bondra vetkőztették az x-faktorosokathttp://www.life.hu/legytrendi/20121028-xfaktor-james-bondest-csobot-adel-lokos-kinga-like-ruhaja.htmlDivatbotrányok: Yves Saint Laurenthttp://www.life.hu/legytrendi/20121026-divatbotranyok-yves-saint-laurent-divattervezo-a-tokos-trukkok-mestere.htmlMeglepő színekben a magyar modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20121026-zimany-linda-modell-es-dukai-regina-modell-is-ott-voltak.htmlMegmutatta formás hátsóját a hírességhttp://www.life.hu/legytrendi/20121025-megmutatta-formas-hatsojat-a-hiresseg-kelly-brook.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.