Túl pici bikinit választott a híres modell, így kikandikált a bimbó

mell modell mellbimbó Jessica Cirio tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Cirio kicsit elszámolta magát: hatalmas cicijeit egy icipici bikinifelsővel próbálta eltakarni. Nem sikerült.

Miamiban történt a baki, és nemcsak a sütkérező amerikaiak láthatták a villantást, hanem egy ügyes fotós is éber volt, így most mi is láthatjuk a blogon.

www.facebook.com
www.facebook.com

Oxigénmaszkra szorult a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-der-heni-a-sugarloaf-enekesnoje-inhalalt-az-influenzaja-miatt.htmlÍgy nézett ki a világ egyik legbefolyásosabb asszonya 22 évesenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121029-igy-meg-sosem-lattuk-az-amerikai-kulugyminisztert-hillary-clintont.htmlMegtudtuk, hová szórták a Való Világ sztárjának hamvait!http://www.life.hu/legykepben/20121031-lorenzo-a-valo-vilag-szereplojenek-hamvait-a-csendes-oceanba-szortak.htmlMegütött egy hajléktalant Gene Hackmanhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-gene-hackman-amerikai-szinesz-megutott-egy-hajlektalant.htmlBeperelték Russell Brandet - gyalogost gázolt a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-russell-brand-amerikai-szinesz-elutott-egy-gyalogost.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.