Előnytelen ruhába öltözött az RTL Klub szőke műsorvezetője

fashion week Mádai Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien, az RTL Klub műsorvezetője egy igen előnytelen ruhában mutatkozott egy divatbemutatón.

Vivienre felszaladt néhány kiló az elmúlt hetekben. Ezzel semmi baj sincs, hiszen a műsorvezető így is bájos és nőies, de a legutóbb viselt szőrös kabát nem volt jó választás. A vastag, világos felső ugyanis még erősebbnek mutatja a szőkeség felsőtestét. Ráadásul a szőrös darabot az alkatát már amúgy is erősítő felső fölött viselte.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A további fotókért kattints a képre!

Viviennek és a hozzá hasonló, teltebb hölgyeknek érdemes óvatosan bánni az idén nagyon divatos réteges öltözködéssel. A sok ruha egymáson ugyanis erősít, pláne a Vivienéhez hasonló vastag, feltűnő darabok.

Hasig felsliccelt ruhában pózol a sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20121109-hasig-felsliccelt-ruhaban-pozol-candice-swanepoel-modell.htmlRossz ruhával 15 évet öregített magán a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121102-15-evet-oregitett-magan-sharon-stone-szineszno.htmlHatalmas melleit mutogatja a népszerű műsorvezetőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121107-jessicajane-clement-a-bbc-britain-in-bed-dokumentumfilmsorozatanak-sztarja-szexi.htmlSiker! Angyalként vonult Palvin Barbarahttp://www.life.hu/legytrendi/20121108-palvin-barbara-magyar-modell-es-bruno-mars-enekes-a-victorias.htmlMeleg és trendi csizmák télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121102-meleg-es-divatos-csizmak-telre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.