Minden szem rászegeződött - A Bond-lány kikandikáló mellbimbója aratta a legnagyobb sikert

mell fashion week mellbimbó Bérénice Marlohe dekoltázs James Bond ruha Bond-lány Javier Bardem csipke Skyfall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegény Javier Bardem! Hiába kapott csillagot a hírességek sétányán, mindenki az új Bond-lány dekoltázsát figyelte.

Bérénice Marlohe volt Javier kísérője a jeles napon, aki különleges ruhájával és a dekoltázsával elhomályosította a színész csillagának ragyogását. A Bond-lány ruhája csak első pillantásra tűnik szolidnak. A krémszínű csipke alatt a mellrész elég mélyen dekoltált, és ha alaposabban megnézzük, akkor egy kikandikáló mellbimbót is láthatunk! A Skyfall szépségének bizonyára nagyon oda kellett figyelnie, nehogy egy hirtelen mozdulattal mindent kitálaljon. Talán ezért ilyen erőltetett a mosolya?

A legutóbb a hölgy szánt szándékkel dobta le ruháit, és mutatta meg formás idomait! Katt ide a képekért!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

10 kilós szilikonmellekkel sokkol a modellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121109-buszke-tizkilos-szilikonmelleire-a-hatgyermekes-edesanya.htmlTeljesen lelapította a bikini Lady Gaga melleithttp://www.life.hu/szepulj/20121114-lady-gaga-enekesno-melleit-teljesen-lelapitotta-a-bikini.htmlKülön életet él Tóth Gabi mellbimbójahttp://www.life.hu/legykepben/20121113-toth-gabi-enekesno-mellbimboja-kulon-eletet-el.htmlTitkos mellműtét - Mi történt Cameron Diaz dekoltázsával?http://www.life.hu/szepulj/20121112-cameron-diaz-szineszno-megmutette-melleit.htmlHatalmas melleit mutogatja a népszerű műsorvezetőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121107-jessicajane-clement-a-bbc-britain-in-bed-dokumentumfilmsorozatanak-sztarja-szexi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.