fashion week fehérnemű izgatás szexi LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hagyományos melltartókkal és bugyikkal rukkolt elő Leanne Brooke.

A tervező célja a szexis fehérneműkkel az, hogy minden nő - kortól függetlenül - gyönyörűnek és magabiztosnak érezze magát a hálószobában. A fehérneműket tekintve eláll a szavunk. A bőr és csipke kombinációjából készült darabok lehetnének akár közönségesek is, de mégsem azok: iszonyatosan dögösek és erotikusak. Szerintünk nincs az a pasi, aki ellen tudna állni a hátat vagy éppen a popsit szabadon hagyó, extravagáns daraboknak. A kollekció legkülönlegesebb darabjait a blogon nézheted meg.

Forrás: www.obeymydemand.com
Forrás: www.obeymydemand.com

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Fiatalabbra cserélte kedvesét az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20121120-az-alkonyat-sztarja-peter-facinelli-szinesz-uj-baratnoje-jaimie-alexander.htmlElképesztően táncolt a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20121119-pink-az-enekesno-tancolt-a-40-american-music-awards-dijatadon.htmlÉszbontó popsik a tengerpartonhttp://www.life.hu/szorakozz/20121119-naptarfotozas-es-gyonyoru-fenekek-a-galapagos-szigeteken.htmlPucér jelenetben az egykor népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20121119-james-van-der-beek-sorozatszinesz-levetkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.