Öltözz meztelenre! - Kacér és divatos alkalmi ruhák

fashion week Kristen Stewart estélyi stílus csipke estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewart az Alkonyat - Hajnalhasadás II. premierkörútján többször is megmutatta, milyen az, amikor valaki úgy öltözik fel, mintha nem is lenne rajta ruha. A stílusa miatt állandó kritikával illetett színésznő mintha magára talált volna a "van is rajtam valami, meg nincs is" darabokban. Ezek kissé visszafogottabb és megfizethetőbb verziója tökéletes választás lehet az év végi összejövetelekre.

Van azonban 3 tipp, amit érdemes megfogadni, ha áttetsző ruhadarabot viselsz.

1. Melltartó nélkül csak a kifutómodellek és a kifejezetten feltűnést kereső divatbolondok viselnek áttetsző ruhadarabokat. Bármennyire is szeretnél dögös lenni a céges karácsonyi bulin, a szilveszteri partin vagy a baráti összejövetelen, a fehérnemű kötelező!

2. Nem mindegy viszont, milyen is az a bizonyos fehérnemű. Ilyen darabok alatt a legjobb választás a csipke- és díszítésmentes testszínű melltartó vagy body. Ha mégis szeretnéd, hogy látsszon a melltartód, viselj a ruha anyagánál sötétebb árnyalatút. Kivételt talán csak a fehér áttetsző blúzok és felsők képeznek, amelyek esetében maradj inkább a testszínű változatnál.

3. Nem kell modellalkatúnak lenned, hogy áttetsző anyagból készült ruhadarabokat viselj, de a feszes test - bármekkora is a konfekcióméreted - mutat a legjobban alatta. Az instant testformálás tökéletes eszköze a testszínű alakformáló fehérnemű.

/1211/_ttet2012112511412


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.