Madonna a melleivel népszerűsíti új parfümjét

mell parfüm illat Madonna reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az idő: Madonna is parfümöt dob a piacra. Igazi végzet asszonya hatást akartak elérni, erre játszottak rá a névvel, az illattal és a reklámokkal is.

A popkirálynő bármit bevet a siker érdekében, és most is biztosra megy. Ha nem lenne elég a pénztárca-nyitogatáshoz maga az illat és Madonna neve, akkor ő a mellét is odaadja. Nézd meg a plakátokat és a pikáns reklámot a blogon!

AFP
AFP

Halmozd a karkötőket!http://www.life.hu/legytrendi/20121125-igy-viseld-a-kulonbozo-stilusu-karkotoket.htmlÖltözz meztelenre! - Kacér és divatos alkalmi ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-kacer-es-szexi-alkalmi-ruhak.htmlForró illatok hideg napokra - Téli parfümtrendhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-forro-illatok-hideg-napokra-teli-parfumtrend.htmlRöhejessé retusálták a szupermodellthttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-karlie-kloss-modell-karjait-retusaltak-a-vogue-cimlapjan.htmlKim Kardashian, a nehézbombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-divatbotranyok-kim-kardashian-celeblany-egy-igazi-nehezbombazo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.