Konkoly Ági szépségverseny szépség Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 4-én érkezett a Las Vegas-i nemzetközi döntőre Konkoly Ági, a Miss Universe Hungary cím birtokosa. Ugyan a végső megmérettetés december 19-én lesz, a világ legszebb lányai már nemzeti viseletben és bikiniben is bemutatkoztak egyszer.

A The Sun brit bulvárlap online kiadása olvasói szavazást hirdetett arról, hogy melyik ország lányának van a legszebb bikiniteste. Szerintünk senki nem lepődik meg azon, hogy a britek a brit Holly Hale-t szavazták az élre, szerintük ő a legszexisebb. A szavazáson második helyen a lengyel lány, a szőke Marcelina Zawadzka, a harmadikon a venezuelai Irene Sofia Esser Quintero végzett. Reméljük, a versenyen nem a brit ranglista szerint alakul majd a sorrend, mert nagyon szeretnénk, ha Konkoly Ági előkelő helyet szerezne meg.

Forrás: AFP, MTI/AP/Miss Universe Organization L.P./LLLP/Darren Decker
Forrás: AFP, MTI/AP/Miss Universe Organization L.P./LLLP/Darren Decker

Konkoly Ági és Holly Hale

A Miss Universe szépségversenyt évente rendezik meg. A versenynek először az Egyesült Államok adott helyet 1952-ben. A tavalyi Miss Universe Hungary, Lipcsei Betta nem jutott a legjobb 16 döntős lány közé. Reméljük, Áginak ez sikerül, ugyanis nagyon jó jellemzést kapott. "Ágnes volt az este egyik kellemes meglepetése. Minden lépése tökéletes, a teljesítménye igazán lenyűgöző volt. Az arca gyönyörű, nagyon nehéz nem észrevenni őt. Egy kis szerencsével ő lesz az egyik a szerda este kiválasztott 16 lány közül" - írták róla a Miss Universe hivatalos oldalán. A koronát még néhány napig az angolai Leila Lopes birtokolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.