Mellbimbót villantott a világhírű énekesnő

mellbimbó LeAnn Rimes villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012 a villantások éve, ez nem vitás.

A legutóbb LeAnn Rimes hajlongott addig, míg végül egy lesifotósnak sikerült lekapnia a mellbimbóját - a ruha alatt! Nekünk csak egy szakmai kérdésünk van az illetékesek felé. Hol van ilyenkor a villantásgátló mellbimbótapasz? A teljes bejegyzésért és a képekért kattints a StílusZsaru blogra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cicit villantott az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121212-cicit-villantott-az-rtl-klub-egykori-sztarja-czifra-noemi.htmlHerpeszt villantott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-kim-kardashian-amerikai-sztar-herpeszt-villantott-rettenetesen-kikeszult.htmlKockahasat villantott a szép színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121126-megmutatta-kockahasat-diane-kruger-szineszno-a-troja-cimu-film-sztarja.htmlJessica Biel cicit villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20121125-jessica-biel-mellet-villantott.htmlCickókat villantott! Egy férfival és egy nővel is csókolózott a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-katie-price-amerikai-botranyhosno-melleket-villantott-es-novel-es-ferfival.htmlÍgy is gyönyörű! Fogszabályzót villantott a sztárcsemetehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121115-buszken-vallalja-tokeletlenseget-fogszabalyzojat-a-sztarcsemete-willow-smith-will-smith.htmlKínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.htmlBizarr! Popsit villantott Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/20121114-madonna-amerikai-pop-diva-popsit-villantott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.