Tóth Gabi Kelly Osbourne Anne Hathaway Miley Cyrus Kristen Stewart katy perry szépség változás Katie Holmes Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012-ben csak úgy kapkodtuk a fejünket a hírességek stílusváltásai láttán. Voltak olyan színésznők, akiknek jót tett a válás és a szerelmi botrány, de van olyan is, aki az eljegyzése óta egyre förtelmesebben fest. Íme a Life.hu összeállítása mostanában sokat változott sztárokkal.

Akik előnyükre változtak

Katie Holmes

Tom Cruise exneje 2012 abszolút nyertese, hiszen egészen kivirult a válása óta. Végre hordhat magas sarkú cipőt, szexisen pózolhat magazinok címlapján, és szabadjára engedheti a fantáziáját a stílus terén. Katie hónapok óta pompásan fest és reméljük, jövőre a szerelem is rátalál az egyre dögösebb színésznőre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kristen Stewart

Az Alkonyat-filmek sztárja tavaly képtelen volt úgy megjelenni a vörös szőnyegen, hogy bárkitől is dicséretet kapott volna. 2012 nyarának közepén azonban kiderült, hogy a fiatal színésznő megcsalta Robert Pattinsont. A botrány jót tett Kristen stílusának: a vámpírlány hónapok óta szebbnél szebb szettekben, dögös, áttetsző darabokban és meseszép ruhakölteményekben pózol a vörös szőnyegen. Vajon Miss Stewart stylistot cserélt, netán rájött, hogy ő is tud szexis démon lenni?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry

Az énekesnő minden évben egyre jobban és jobban néz ki. 2012 végére már sehol egy röhejes ruhadarab vagy élénk színű haj: Katy úgy fest, akár egy díva. Az pedig szinte biztos, hogy ezt a szerelmének is köszönheti, hiszen ő és John Mayer se veled, se nélküled kapcsolata már rendeződött. A fiatalok szerelmesek, Miss Perry pedig közel a 30-hoz lassan igazi nő lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Biel

Az egyik legdögösebb hollywoodi színésznőnek jót tett a házasság, hiszen teljesen kivirult Justin Timberlake oldalán. Jessica stílusára sosem lehetett panaszunk, 2012 második felére azonban ő lett az egyik legszexibb és legjobban öltözött színésznő Hollywoodban. Jessica korábban előszeretettel viselt kissé öregasszonyos vagy túlságosan zárt szetteket, az év második felében azonban imádtuk villantós ruhadarabjait és világosabb, természetesebb hajszínét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik jobban jártak volna, ha nem változtatnak

Tóth Gabi

Az énekesnő merész stílusával mindig is egyedi volt a magyar sztárvilágban. A szexisen rövidre nyírt, hirtelenszőke frizura kifejezetten jól állt a vagány énekesnőnek. Éppen ezért teljesen értetlenül álltunk, amikor Gabi pár hete hosszú, barna, ombre stílusban festett póthajat rakatott fel magának, és a melleit is plasztikáztatta. Szerintünk a régi frizura ezerszer jobban állt neki.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Miley Cyrus

A tinisztár minden bizonnyal megunta a jókislányos külsejét, hiszen hónapok óta extrém megjelenésével sokkolja a világot. A fiatal lány az év elején hihetetlen fogyásával került a címlapokra - ekkor még pompásan festett. Augusztusban felnyírt frizuráját mutogatta a közösségi oldalán, novemberben azonban még ennél is messzebbre ment. Új frizurája egyszerűen förtelmes, és nehezen hisszük, hogy tetszene Miley szuperszexi vőlegényének.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly Osbourne

A sztárcsemete stílusával sosem voltunk kibékülve. A jó ízlés mindig ismeretlen volt Kelly számára, idén pedig bármit vett fel, förtelmes hajszínével tönkretette az összhatást. Korábban még elment a vöröses hajszín, de lassan egy éve őszeslila frizurával "tündököl" a sztár. Hogy miért, arról csak találgatni tudnánk...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anne Hathaway

Anne külseje A nyomorultak című film miatt változott meg drasztikusan. Az utóbbi hónapokban több mint tíz kilót fogyott a korábban is karcsú sztár, és hosszú fürtjeitől is megszabadult. A változás nem vált előnyére: nekünk sokkal jobban tetszett tavaly, nőiesebb külsővel és szépséges hajkoronával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.