fashion week édesanya Ryan Gosling anyuka szülő színész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Gosling barátnője, Eva Mendes szívesen kölcsönöz gardróbjából csodás darabokat anyósjelöltjének, Donna Goslingnek. Legutóbb egy szemrevaló Gucci darabban feszített Ryan mamája, ennek apropóján pedig a Life.hu megnézte, milyen ruhákat viselnek más sztárok anyukái.

Ryan Gosling és anyukája, Donna Gosling legutóbb Los Angelesben jelentek meg együtt a Gangster Squad című film premierjén. A bemutatón a szívtipró mellett a mamára is tapadtak a kamerák, ugyanis nem lehetett nem észrevenni aranyosan csillogó Gucci kabátját, amit fia barátnőjétől, Eva Mendestől kapott kölcsön. Vajon a többi sztár anyukája is ilyen csinos és jól öltözött?

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Scarlett Johanssonról egyből egy olyan képet találtunk, ahol az anyukája, Melanie Sloan, valamint a nagymamája, Dorothy Sloan és örökbefogadott testvére, Fenan Sloan is látható. Míg Scarlett igazi filmcsillagként tündököl, addig az anyukája egy csinos, de roppant egyszerű ruhát és harisnyát visel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Charlize Theron és az anyukája, Gerda Theron a divat megszállottjai. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ezen a fotón a Dior egyik bemutatóján nem más, mint az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour mellett foglalnak helyet. Charlize Theron, akárcsak a mamája, egy egyszerű, de elegáns fekete ruhát viselt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Matt Damon anyukája, Nancy Carlsson-Paige igazán természetesen viselkedik ezen a fotón. Ruhája visszafogott, de nagyon tetszetős. A zöldessárga együttessel még a kényelmes szandál is jól harmonizál, és kicsit sem rontja el az összhatást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwyneth Paltrow és anyukája, Blythe Danner akár testvérek is lehetnének, hiszen a mamán egyáltalán nem látszik a kora. Mindketten filigrán testalkatúak, így a csillogó, könnyed ruha mindkettőjüknél kitűnő választásnak bizonyult. Míg Gwyneth koránál fogva púderszínben, addig a mama egy nem annyira feltűnő, fekete ruhában pózol.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Brad Pitt és Angelina Jolie mellett Brad szülei láthatók ezen a képen. A 84. Oscar-gálán Brad mamája, Jane Pitt igazán elegáns ebben a csillámos felsővel készült kék ruhában, ami derekát egy övvel hangsúlyozza.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Beyoncé és anyukája, Tina Knowles szintén a divat imádói. Itt éppen a londoni divathéten láthatók. Akár őket is hihetnénk testvéreknek, hiszen frizurájuk és ruhájuk is annyira egyforma. Míg lánya feszes, formás testére csillogó anyagot is nyugodtan húzhat, addig Tina nagyon helyesen inkább a kevésbé hivalkodó feketénél marad, így a megjelenése kifogástalan.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.