fashion week a nap cikke Dallas műtét Victoria Principal plasztikai beavatkozás Linda Gray botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás hírű sorozat legújabb epizódjai nemcsak az olyan mitikus karaktereket, mint Samantha, Jockey vagy Bobby hozták vissza, de a '80-as évek legnépszerűbb és egyben legdögösebb ruhadarabjait és kiegészítőit is. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában a héten az ikonikus Dallas divatját idézzük vissza.

A hamisítatlanul amerikai tévésorozat egy texasi olajmágnás család, a Ewing família hétköznapjait követte nyomon 13 évadon keresztül. Ez az a történet, amit talán senkinek sem kell bemutatni. A 21 év után új részekkel visszatérő sorozat nem lett túl sikeres, de várhatóan 2013-ban is kapunk még új részeket belőle. Persze a legutóbbi epizódokat nézve ismét megakadt a szemünk a szemrevaló és persze méregdrága szetteken. Régi kedvenceink visszatérésének és a sorozatos ismétléseknek hála a '80-as évek összeállításait újra viselhetjük.

Forrás: AFP, www.dallastnt.com
Forrás: AFP, www.dallastnt.com

Ismét fénykorát élik a kétrészes, férfias nadrágkosztümök, az extrém mintás szettek és a cowgirl darabok, nem is beszélve az egyre népszerűbb gyöngykiegészítőkről. Reneszánszukat élik a bársony- és fémes hatású alkalmi ruhák, akárcsak az erőt sugárzó kiskosztümök. Sőt, a platformcipőinket is a szögre akaszthatjuk egy időre, hiszen mostanság újra a hegyes orrú, magas sarkú cipők kerülnek előtérbe. Megint hódít a válltömés is, ami mellé egy vérbeli rajongó csakis egy mutatós gyöngysort választhat, ha egy kicsit is igyekszik a 73 éves, örökifjú Linda Grayre hajazni. Nem meglepő, hogy a ruhákkal együtt az ékszerek és a kiegészítők divatja is visszalépett kicsit az időben. A gyöngysorok mellett a másik nagy kedvenc a méretes kristálykiegészítők és az óriási klipszek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az 1940-es születésű Linda Gray Samantha Ewing szerepével beírta magát a tévés történelembe. Azonban a 73 éves színésznő, aki két gyermekkel és két unokával is büszkélkedhet, más kihívásokra is bátran mond igent. 2011-ben például a New York-i divathéten tűnt fel a Heart Truth vörös ruháit bemutató celebgárda tagjaként, olyan hírességek mellett, mint Dita Von Teese vagy Natasha Bedingfield.

Forrás: AFP, www.dallastnt.com
Forrás: AFP, www.dallastnt.com

A színésznő felett valósággal megállt az idő. Azt mondhatjuk, hogy egy ragyogó külsejű ötvenes hölgynél nem tűnik idősebbnek. Szinte sehol egy ránc. Csodás bőr, szép vállak, semmi petyhüdtség vagy túlzott megereszkedettség. Még a merész, vállakat láttatni hagyó piros ruha is elismerést és nem felháborodást vált ki a szemlélőből. Igaz, hogy némi ráncfelvarrás és botox is közrejátszik a ragyogó külsejében, de mint tudjuk, a nyak és a kéz bőrén még a legjobb plasztikai sebészek sem tudnak segíteni. A jó alak sem magától értetődő, azért is tenni kell. Linda Gray-nek pedig a jelek szerint sikerült is. Gyönyörű, fiatalos és hihetetlenül optimista. Állítása szerint a meditáció segítségével képes testét és lelkét így karbantartani.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Victoria Principal nevét meghallva mindenkinek a Dallas elragadó Pamelája jut eszébe. Az utóbbi években viszont az egykor bájos arcú színésznőről már csak a plasztikai műtétek révén hallhattunk. Igaz, ő mindezt tagadja, merev arcvonásai és természetellenes mosolya azonban egészen másról árulkodik. Talán épp ez az oka annak is, hogy a színésznőt nem láthatjuk a sorozat legújabb epizódjaiban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Azonban visszatérők ide vagy oda, a Dallas-láz tombol tengeren innen és túl, meghódítva mind a képernyőket, mind pedig a gardróbokat!

Divatbotrányok: Sztártébolydahttp://www.life.hu/legytrendi/20130110-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-britney-spears-drew-barrymore-es-macaulay.htmlDivatbotrányok: Férfias nőiességhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-divatbotranyok-nok-ferfias-ruhaban-ez-a-boyfriend-stilus.htmlDivatbotrányok: Sztárszabászathttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-vilagsztarok-plasztikai-mutetei-szerepelnek.htmlDivatbotrányok: Metroszexuális férfiakhttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-divatbotranyok-metroszexualis-ferfiak-akiknek-a-figyelemfelkeltes-a-fontos.htmlDivatbotrányok: Sokkoló testékszerek (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121213-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-testekszerek.htmlDivatbotrányok: Pornó a színpadon (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121129-divatbotranyok-durva-ruhakban-lepnek-szinpadra-a-vilagsztarok.htmlDivatbotrányok: A miniszoknya születésehttp://www.life.hu/legytrendi/20121115-mary-quant-divattervezonek-koszonheto-a-miniszoknya.htmlDivatbotrányok: Yves Saint Laurenthttp://www.life.hu/legytrendi/20121026-divatbotranyok-yves-saint-laurent-divattervezo-a-tokos-trukkok-mestere.htmlDivatbotrányok: Tom Ford, a szexista gentleman (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121005-divatbotranyok-tom-ford-a-szexista-gentleman.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.