Palvin Barbi is villantott egy halványat

2013.01.17. 12:55

Nemzetünk büszkesége, Palvin Barbi is beállt a villantók táborába, ám ezt is finoman és nőiesen csinálta, mint egy igazi úrinő.

Az angyalarcú modell elemében volt a Golden Globe-díjátadón is, mint azt már megírtuk. Babapofija akkor elterelte a figyelmünket arról, hogy a nagy integetések és pózolások közepette Barbi ruhája félrecsúszott, és úgy is maradt, aminek következtében átsejlett melltartó nélküli keble.

Forrás: Northfoto
Barbi jobb melle engedett a kíváncsi szemeknek

Semmi baj, Barbi, ennyi még belefér! Sokkal elegánsabb volt ez, mint Eva Longoria cicivillantása, ott aztán semmi sem takarta az érdeklődés középpontját.

 

Sosem látott fotók Tóth Verárólhttp://www.life.hu/szepulj/20130116-toth-vera-enekesnot-felismerhetetlenne-alakitotta-a-be-crew-csapata.html Modellek 40 fölött is a csúcsonhttp://www.life.hu/szepulj/20130114-negyven-ev-feletti-modellek-akik-meg-mindig-nepszeruek-es-dolgoznak.html Így néz ki Cameron Diaz smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20130115-cameron-diaz-szinesznot-smink-nelkul-fotoztak-a-fitneszedzese-utan.html Ez ám a tökéletes popsi!http://www.life.hu/szepulj/20130114-candice-swanepoel-modell-megmutatta-tokeletes-feneket-a-kozossegi-oldalan.html A legijesztőbb smink a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130114-kaley-couco-sorozatszineszno-sminkje-a-70-golden-globe-dijatadon.html
Palvin BarbaraGolden Globe-díjruhamellbimbó