Őrületesen szexi Liptai Claudia

TV2 műsorvezető Nagy Duett Liptai Claudia Till Attila sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy duett énekesei és műsorvezetői, Tilla és Liptai Claudia egy látványos kisfilmmel népszerűsítik a hamarosan induló műsort.

A hetvenes évek mára kultikussá érett musicaljének, a Grease-nek a képi világát idéző, mégis mai, trendi kisfilm készült a Nagy duett sztárjaival. A népes tánckar és egy komplett rockabilly-együttes közreműködésével, oldtimer autók között zajló forgatáson a műsorvezetők, Liptai Claudia és Tilla az ikonikus főszereplőpárost, Dannyt és Sandyt alakította. Claudia észveszejtően szexi volt szűk, kacéran kigombolt fekete szerelésében.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

Kattints a képre a forgatáson készült többi fotóért!

A fiú- és lánybandák tagjait a show leendő énekesei közül hat sztár játszotta el. Így a kisfilmben feltűnik majd a FEM3-on hamarosan új műsorral jelentkező Erdélyi Mónika, az aranytorkú Király Linda, a füstös hangú díva, Szulák Andrea, a Megasztár 4. szériájának legjobb férfiénekese, Kökény Attila, az Edda legendás frontembere, Pataky Attila és a sármos színész, Szabó Győző.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Pippa-táskát akar az egész világhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-pippa-middleton-mondalu-taskait-100-fo-kesziti-indiaban.htmlÍgy néztek ki Kardashianék a kezdetekkorhttp://www.life.hu/legytrendi/20130118-igy-neztek-ki-a-kardashian-lanyok-karrierjuk-kezdeten.htmlÚjabb szereplő távozik a népszerű sorozatbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130118-tavozik-kondakor-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-cimu-sorozatbol.htmlHetek alatt végzett a rák Sophiya Haque-kalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130118-rakban-halt-meg-sophiya-haque-szineszno.htmlJennifer Lopez bővíti a családothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-jennifer-lopez-enekesno-boviti-a-csaladot-casper-smarttal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.