plasztikai műtét mosoly műtét színésznő botox Nicole Kidman Keith Urban ráncok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Nicole Kidman hozzájárult ahhoz, hogy az otthonában, smink nélkül készüljön róla fénykép. A színésznő úgy tűnik, egyre inkább kibékül a testével, legutóbb azt nyilatkozta, hogy soha többet nem botoxol.

Ez igencsak meglepő kijelentés a színésznőtől, ugyanis elég sok plasztikai beavatkozásának, valamint elképesztő retusálásának lehettünk már szemtanúi. Most azonban úgy tűnt, a sztár rájött, hogy szeretne még párszor elmosolyodni az elkövetkezendő években, így úgy döntött, leszokik kedvenc beavatkozásáról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre, és nézd meg túlplasztikázott sztárokról készült galériánkat is!

Keith Urban felesége úgy tűnik, lassacskán megbékél a testével. A színésznő 45 évesen is fantasztikusan néz ki, most azonban örülünk, hogy úgy döntött, nem műtteti meg magát és nem botoxol többé.

A legjobb arckrémek télrehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130128-a-legjobb-arckremek-telre.htmlÖrdög Nóra megmutatta gömbölyű pocakjáthttp://www.life.hu/szepulj/20130128-ordog-nora-musorvezeto-kismama-fotoja-egy-parfumbemutaton.htmlHollywoodi ikonok szépségtippjeihttp://www.life.hu/szepulj/20130104-peter-lamas-meselt-a-hollywoodi-ikonok-szepsegtippjeirol.htmlJól lefogyott Tolvai Renihttp://www.life.hu/szepulj/20130126-tolvai-reni-enekesno-a-megasztar-nyertese-lefogyott.htmlA csiganyáltól lesz szép Katie Holmes bőrehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130126-katie-holmes-amerikai-szineszno-bore-a-csiganyaltol-lesz-szep.htmlKerekfejű, cuki kislány volt Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20130125-miranda-kerr-modell-edes-kicsi-lany-volt-gyerekkori-fotot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.