Christina mellbimbója kikandikált fürdőruhájából

mellbimbó énekesnő tengerpart fürdőruha villantás Christina Milian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A miami napsütés olyan fényes volt, hogy Christina Milian mellbimbója saját szemével akarta látni mindezt, ezért kibújt a fekete fürdőruha alól.

A 31 éves énekesnő épp a homokos parton napfürdőzött, amikor a kíváncsi testrész előtört a ruha alól, és azt egy ügyes lesifotós le is kaphatta. A zavarba ejtő képet itt nézheted meg! Chris csak saját magát hibáztathatja a bakiért, hiszen az amúgy szépséges fürdőruha az ő saját kollekciójának darabja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő amúgy büszke lehet alakjára, amire mi irigykedünk is, és van annyira vagány, hogy nem hozta zavarba a villantás. Már korábban is mutatott intim részeket a hölgy.

Mostanában amúgy elég sok mellbimbó kíváncsiskodik a sztárvilágban. Britney Spears mellei a legrakoncátlanabbak, de Eva Longoria cicijei is előbukkantak a vörös szőnyegen.

Drasztikusan kiszőkült Jodie Fosterhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130202-jodie-foster-szineszno-szokere-festette-es-rovidre-vagatta-a-hajat.htmlAdj mattot az ajkaknak! - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130201-a-heti-szepsegmustraban-nicole-kidman-marillon-cotillard-naomi-watts-claire.htmlKim Kardashian hasat mutatotthttp://www.life.hu/szepulj/20130201-kim-kardashian-amerikai-celeb-terhes-hasat-mutatott-a-kozossegi-oldalan.htmlTrendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.htmlMég mindig döglesztő Stephanie Seymourhttp://www.life.hu/szepulj/20130129-stephanie-seymour-a-80as-evek-modellje-ma-44-evesen-is.htmlCate Blanchett kirakta a cicikethttp://www.life.hu/szepulj/20130130-cate-blanchett-szineszno-piros-lakk-ruhaban-tundokolt-az-ausztral-filmes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.